Leszeretnénk fogyni hogyan tudnék?
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon meg köszönném! Szóval leszeretnénk adni 8 kg-t. Valami étrend, vagy mit egyek mit ne, mikor? Valami sport, zsírégetés? 16 éves,168 cm,68 kg vagyok.
valami étrend, sport,
Az első tanácsát nem ajánlom megfogadni, hisz ekkor a szervezet "túlélésre" kapcsolt, így többet fogysz utána felszedni, mint előtte.
Dióhéjban:
kalóriadefficit, testsúlyod 3*fehérje, testsúlyod 1-1,5* ch, kevés zsír, sok zöldség. Sokszor egyél keveset, este 6után ne legyen ch. Toljad a fehérjét, vitamint, ásványi anyagokat, glutamint, BCAA-t. Járj terembe edzeni heti 4szer, intenzív legyen az edzés, utána menj rögtön kardiózni 40-50percet, a pulzust nyomasd fel kb 131-132körülire. Edzések előtt mindig melegíts be, edzések után nyújtsál!
Fontos a folyadékbevitel is, napi 2-3l legyen meg!
A fehérjét ne told, hisz az hizlal...
Húst meg ne egyél, persze erre más okok is vannak... pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vegetarianizmus..
nehogy olyan sok fehérjét egyél mint ami az első írt mert az egészségtelen! :S:S és ch-ban se menj olyan lentre mert az agyadnak szüksége van a szénhidrátokra! minimum! 150g naponta!
amúgy meg csak mozogni kell, úgy is itt a jóidő
előzőnek: a fehérje nem hízlal, hanem abból épül fel az izomzat, és az izmoknak szüksége van rá.
A csak zöldségevés veszélyes, mert a húsban csomó olyan számunkra fontos tápanyag van, melyeket zöldségből soha nem fogsz beszerezni, és megbetegszel.
" A fehérjét ne told, hisz az hizlal...
Húst meg ne egyél, persze erre más okok is vannak."+
Nem baj, hogy az izom fehérjéből van?
Azért higgyétek el, van azért sejtésem a fogyásról!!!!!
kb 7-8hónap. Azért ilyen lassan, mert ha hirtelen fogysz, a bőröd megereszkedik és izom is megy le.
Havi 3-4kg reális fogyás
Amit leírtam a 2. kommentbe, azt csináltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!