Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leszeretnénk fogyni hogyan...

Leszeretnénk fogyni hogyan tudnék?

Figyelt kérdés

Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon meg köszönném! Szóval leszeretnénk adni 8 kg-t. Valami étrend, vagy mit egyek mit ne, mikor? Valami sport, zsírégetés? 16 éves,168 cm,68 kg vagyok.

valami étrend, sport,

2011. márc. 24. 20:30
1 2
 1/15 anonim válasza:
53%
ne egyél semmit! bármilyen sport
2011. márc. 24. 20:40
 2/15 anonim ***** válasza:

Az első tanácsát nem ajánlom megfogadni, hisz ekkor a szervezet "túlélésre" kapcsolt, így többet fogysz utána felszedni, mint előtte.

Dióhéjban:

kalóriadefficit, testsúlyod 3*fehérje, testsúlyod 1-1,5* ch, kevés zsír, sok zöldség. Sokszor egyél keveset, este 6után ne legyen ch. Toljad a fehérjét, vitamint, ásványi anyagokat, glutamint, BCAA-t. Járj terembe edzeni heti 4szer, intenzív legyen az edzés, utána menj rögtön kardiózni 40-50percet, a pulzust nyomasd fel kb 131-132körülire. Edzések előtt mindig melegíts be, edzések után nyújtsál!

Fontos a folyadékbevitel is, napi 2-3l legyen meg!

2011. márc. 24. 20:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

A fehérjét ne told, hisz az hizlal...

Húst meg ne egyél, persze erre más okok is vannak... pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vegetarianizmus..

2011. márc. 24. 20:58
 4/15 anonim ***** válasza:

nehogy olyan sok fehérjét egyél mint ami az első írt mert az egészségtelen! :S:S és ch-ban se menj olyan lentre mert az agyadnak szüksége van a szénhidrátokra! minimum! 150g naponta!

amúgy meg csak mozogni kell, úgy is itt a jóidő

2011. márc. 24. 20:59
 5/15 anonim ***** válasza:

előzőnek: a fehérje nem hízlal, hanem abból épül fel az izomzat, és az izmoknak szüksége van rá.

A csak zöldségevés veszélyes, mert a húsban csomó olyan számunkra fontos tápanyag van, melyeket zöldségből soha nem fogsz beszerezni, és megbetegszel.

2011. márc. 24. 21:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Úristen néhányan beszéltek itt össze-vissza. Ezért kérdező szerintem látogass el a [link] oldalra. A testépítők tudják a legjobban, hogy hogyan lehet eredményesen fogyni. A fehérje pedig nem hizlal.
2011. márc. 24. 21:06
 7/15 anonim ***** válasza:

" A fehérjét ne told, hisz az hizlal...

Húst meg ne egyél, persze erre más okok is vannak."+

Nem baj, hogy az izom fehérjéből van?

Azért higgyétek el, van azért sejtésem a fogyásról!!!!!

[link]

2011. márc. 24. 21:54
 8/15 anonim ***** válasza:
Második voltam.
2011. márc. 24. 21:55
 9/15 anonim ***** válasza:
21:54-nek: mennyi idő alatt gyúrtad ki magad ennyire, és fogytál 28 kg-t?
2011. márc. 25. 21:48
 10/15 anonim ***** válasza:
50%

kb 7-8hónap. Azért ilyen lassan, mert ha hirtelen fogysz, a bőröd megereszkedik és izom is megy le.

Havi 3-4kg reális fogyás

Amit leírtam a 2. kommentbe, azt csináltam!

2011. márc. 26. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!