Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Olvastam, hogy van aki napi...

Olvastam, hogy van aki napi 40 percet tornázik Rubint Rékával. Mikortól látszott az eredménye? Mellette, hogy ettetek? Hány kilót sikerült leadni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 20:35
1 2
 1/13 anonim válasza:

valószínűleg nálam olvastad:)

háát..igazából ez sok mindentől függ, rajtam minden féle mozgás eredménye hamar meglátszik, szóval én szerencsés vagyok:D

amúgy fogyni, vagy izmosodni szeretnél?

16/L

2011. márc. 19. 21:20
 2/13 A kérdező kommentje:

Szia! Fogyni mert pajzsmirigy alulműködéssel jött rám majdnem 20 kiló mert a doki későn vette észre. Szörnyen érzem magam a bőrömben. Te h eszel vagy mit? Mennyi idő után látszott?

22/L.

2011. márc. 19. 21:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Megfelelő étrendet segítek összeállítani, ha rám írsz. Nem kérek cserébe semmit, csak segíteni szeretnék, nehogy rossz tanácsok tömkelegével majd ne tudj mit kezdeni. Éheztetés nélkül, egészséges étkezéssel és rendszeres mozgással adtam le több, mint 10 kg-ot, aminek legtöbb része biztosan zsír volt. Mindenféle adatot írj magadról, lehetőségeid is.
2011. márc. 19. 21:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Én 3 hónapja élek update szerint, és tornázom Rékával, azóta 17 kiló ment le szenvedés nélkül.
2011. márc. 19. 22:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen. És te tornáztál mellette? Férfi vagy vagy nő?
2011. márc. 19. 22:08
 6/13 A kérdező kommentje:

22:07-es!

Szia! Mindennap tornázol?

2011. márc. 19. 22:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen Norbi és Réka dvd-ket váltogatom, hogy ne legyen unalmas. Bár Rékától inkább izmosodni, formálódni lehet de nagyon hatásos és hamar látszik az eredmény. 30/N
2011. márc. 19. 22:13
 8/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok, nem tudom, ez nekem jött-e: És te tornáztál mellette? Férfi vagy vagy nő?

Írtam, hogy rendszeres mozgás, annyi, hogy én biciklizem heti 3x (intervall), de a napi szintű tornád is nagyon okés. 23/L Ha szükséged van a felajánlásomra, kérdésed van, kérlek, írj rám üzenetet.

2011. márc. 19. 22:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy alulműködésem van nekem is,elég komoly. 40 perc Rubint Rékával és a kenyér elhagyásával 3 hónap alatt 12 kg-tól szabadultam meg.
2011. márc. 19. 23:02
 10/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó/ sorstárs!

Csak a kenyeret hagytad el? Egy napot sem hagysz ki tornából?

2011. márc. 19. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!