170 cm vagyok körülbelül 58 kg viszont középszerű a csontozatom.
Méreteim :
Mell : 90
Derék : 72
Csipő : 90
2011. márc. 17. 11:52
1/10 anonim válasza:
Ha nem anorexiára hajtasz akkor semennyire.
Ezek annyira hülye kérdések. Ha itt valaki azt írja neked hogy 40 kilósan lennél csinos akkor lefogynál?
2011. márc. 17. 12:03
2/10 anonim válasza:
Hát 40 kilósan igencsak ijesztő lenne. De még 50 kilósan is. Szerintem jó ez így ahogy van.
2011. márc. 17. 12:05
3/10 anonim válasza:
Talán kicsit telt lehet a derekad a számok alapján.
Szerintem maximum formálni kéne magad, de nem hinném, hogy sok felesleg lenne rajtad.
2011. márc. 17. 12:21
4/10 anonim válasza:
De én azt nem értem, hogy honnan lehet azt megállapítani, hogy milyen a csontozatod? Még az hagyján, mikor valaki azt mondja "erős csontozatú", mert mondjuk nehezen töri össze magát, vagy ilyesmi. De a "középszerű" az milyen. Van erre valami szemmérték, skála, vagy mi? :D
Amúgy láttál már kövér embert, kérdező? És láttad már az "ideális nő méreteit" (90-60-90)? Akkor szerinted kövér vagy?
2011. márc. 17. 12:26
5/10 anonim válasza:
Hát szerintem azért lehet azt látni szemmel is, ha valaki hájas és azért kövér, vagy pedig csak simán széles a medencéje, válla, stb, de háj nincs rajta.
:) csukló méretből állapitjuk meg..hogy mennyire éred át.
2011. márc. 17. 12:56
8/10 anonim válasza:
Ez egy teljesen normális hétköznapi alkat, vékonynak is neveznélek valószínű, ha találkoznánk. Én is 58 kiló vagyok, de nekem 92 a mellem és 98 cm a csípőm, a derekam meg 70 és én sem számítok kövérnek, és sportos alkatú sem vagyok, hozzám képest te nádszál lehetsz:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!