165cm és 59kg-vagyok szerintetek ez kövérnek számit? Én nemtudom a barátaim aztmondják jólnézek ki de én nemtudom : / ha igen mittegyek hogy leaggyam a feleslegeket?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 18:55
1/3 anonim válasza:
Hát kövér az tuti nem vagy! Max nem vagy csontkollekció! Viszont abszolút átlagos. Ha még arányos is, akkor tök jó neked. Csak élj sportosan, és tartsd meg ezt a súlyt, ne hízz el, aztán tök jó minden!
2/3 anonim válasza:
Igen!!!!
Most komolyan, két számból kellene megmondanunk, hogy kövér vagy-e? Ismerek csajt, aki 160 centijével 60 kg, de egyáltalán nem látszik kövérnek, másik meg 56 kilóval és 170 centivel kissé már húsos. Szóval nem ezen múlik. Nézz a tükörba, osz' jól van.
3/3 anonim válasza:
Így van...nézz a tüköbe. Ha egy feszes izmos testet látsz, akkor jó a súlyod. Ha egy itt-ott hájas malackát látsz akkor van mit faragni. Ennyi önkritikád nincs? Mutass képet, én megmondom neked!Én is 165 cm vagyok és 53 kg körül, normál vagyok, de nem sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!