Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet úgy fogyni ha utálom a...

Lehet úgy fogyni ha utálom a vizet?

Figyelt kérdés
Pár kortynál többet nem bírok meginni egy nap...
2011. márc. 17. 10:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha cukor is megy a teába, az semmiképpen nem fogyókúrás, ha muszáj, akkor próbálj inkább édesítőszert használni (stevia akár, az sajnos nagyon drága, de jó). Fokozatosan aztán ebből is tegyél kevesebbet bele, szoktasd magad, nagyon finomak tudnak lenni a teák magukban, csak hozzászoktál, hogy amit megiszol, az baromi édes legyen. De le lehet ám szokni a cukros lötyikről, tapasztalatból mondom, tényleg megszokás kérdése.
2011. márc. 17. 11:14
 12/16 anonim válasza:

pedig a hatásos fogyókúráknál meg kell lenni a napi minimum 3 liter folyadéknak!!

Én sem bírok sokat inni főleg nem csapvizet én ilyenkor TEÁval helyettesítem persze ízesítés nélkül:)nem a legfinomabb dehát ezvan:Dhajrááá!

2011. márc. 17. 11:15
 13/16 A kérdező kommentje:
A csapvíz nem tudom milyen itt, de pont azt írtam hogy ha vizet iszom, az mindig ásványvíz.. csak abból is jobb szeretem a szénsavast, de szerintem sem jó mindig szénsavast inni (főleg ha kálciumot von el.. bár nem tudom ez mennyire igaz?). Hát oké, megpróbálom hozzászoktatni magam. Bár a 3 liter az nekem már nagyon sok.. :) Szerintem mindenféle folyadékból is öszvissz maximum 1 litert iszom meg egy nap.
2011. márc. 17. 11:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Tegyél a vízbe egy kevés citromlevet, akkor lesz egy kis íze. A teát meg édesítővel csináld, bár nem egészséges az sem, de az nem hízlal. Vagy esetleg olyan üdítő, szörp, ami cukormentes.
2011. márc. 17. 11:27
 15/16 anonim ***** válasza:
"A szénsav egy kettős méreg. Nem elég, hogy kálciumrabló, és csontritkulást okoz, ráadásul erőteljes vízelvonó hatású, dehidratálttá teszi a szervezetet."
2011. márc. 17. 11:38
 16/16 anonim válasza:
hogy lehet utálni a vizet??? rejtély! mindenbe víz van! meg a gyümölcslevek alapja is víz. sőt még natúr gyümölcsökbe is víz van. én kvázi imádom a vizet sokkal jobb mert nem szomjazok utánna egyből mint a cukrosok után. jól van én iszok colát meg sprite-ot meg hasonlókat de azt csak akkor ha bent vagyok a városba és gyorsan veszek valamit. 20/F
2012. aug. 25. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!