Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet úgy fogyni ha utálom a...

Lehet úgy fogyni ha utálom a vizet?

Figyelt kérdés
Pár kortynál többet nem bírok meginni egy nap...
2011. márc. 17. 10:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, fogyni lehet-e, de élni (sokáig és egészségesen) bizosan nem.

Mit iszol és mennyit, ha vizet nem?

2011. márc. 17. 10:40
 2/16 anonim ***** válasza:
Esetleg gyümölcslevekkel ( amit te csinálsz )
2011. márc. 17. 10:42
 3/16 anonim ***** válasza:

-Esetleg gyümölcslevekkel ( amit te csinálsz )

Azokkal biztosan nem. Tele van gyüm.cukorral, ami hízlal. Naponta szabad enni 1-2 db gyümölcsöt fogyókúra alatt, mert sok benne a vitamin és rost, több a pozitív hatása, mint a cukor, ami benne van. De ha napi 1-2 liter folyadékot gyümölcsből akarsz kinyerni, ahhoz több kiló gyümölcs kell. Az értékes rostokat kidobod, a cukrot viszont megiszod a lével együtt. Egészséges, de baromira hízlal.

2011. márc. 17. 10:44
 4/16 anonim ***** válasza:

első, jó: ))

igyál ásványvizet,pár csepp citrommal, finom.

vagy szerezz forrásvizet, inni kell

2011. márc. 17. 10:45
 5/16 anonim ***** válasza:
hogy lehet utálni a vizet.. max úgy tom elképzelni h jóanyádék ráneveltek a puccra és nem vagy hajlandó a vizet inni, mert az nem puccos és nem menő.
2011. márc. 17. 10:46
 6/16 anonim ***** válasza:
Muszáj lesz megbarátkozod a vízzel (ásványvíz vagy forrásvíz esetleg, ha a csapvíz nem finom felétek, mehet akár szénsavasan is, ha úgy jobban ízlik és jó a gyomrod). Nem csak a fogyáshoz elengedhetetlen, de a jó egészséghez is, minimum napi 2 liter. Kísérletezhetsz mindenféle teákkal is, gyógynövényteák, gyümölcsteák, zöld vagy fehér tea, délelőtt akár fekete is (ízesítés nélkül, legfeljebb kis friss citromlé, vagy néha-néha reggelre nagyon pici méz is mehet bele), a napi folyadékbevitelt részben ezekkel is pótolhatod, de a víz kötelező. Szokj hozzá.
2011. márc. 17. 10:54
 7/16 A kérdező kommentje:
Teát iszom főleg, abban van víz ugye, de valamennyi cukrot ahhoz is muszáj raknom. Szóval jut ugyan víz a szervezetembe, csak nem tisztán és fogyókúránál nem tudom mennyire ideális ez így...
2011. márc. 17. 11:00
 8/16 A kérdező kommentje:
Ásványvizet iszom mindig, ha iszom, de a szénsavasból sem tudok sokat meginni (nem a szénsav miatt). Mondjuk az még mindig jobb mint a sima.
2011. márc. 17. 11:01
 9/16 anonim ***** válasza:
vegyél egy víztisztítót és akkor jobb íze lesz talán. de a víz kell a szervezetednek. a szénsavas víz a kálciumot vonja ki a szervezetedből, meg savasít.. nem javaslom.. akkor már a menteset igyad.
2011. márc. 17. 11:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Én is így voltam ezzel. Aztán jött egy kattanás, és annyira le akarok fogyni, hogy nem zavar.

Én csak szénsavasat iszom, meg max egy pohár tejet egy nap, és míg korábban alig volt meg egy nap a fél liter, annyira megszoktam, hogy állandóan iszom.

Igyál teát édesítővel, ha máshogy nem megy, de igyekezd minimalizálni.

2011. márc. 17. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!