Mennyi idő alatt és milyen módszerekkel?
Sziasztok!
14 éves fiú vagyok,171 cm magas,54 kilógramm.
Tudom,hogy kockahasat csak alacsony zsírszázalékkal lehet elérni,de nekem szerintem genetikailag olyan a testem,hogy a hasam alsó részén még mindig van háj,de a bordám már kinnt van.Milyen gyakorlatokat/módszereket ajánlotok nekem,hogy elérjem amit szeretnék?
Futásra tudok időt szánni,heti 3x,4x is akár.
Diétát ha komolyan veszem,betudom tartani.
Milyen ételeket fogyaszthatok,mit kellene innom?
Mi az amit kerüljek ételek/italok közül?
Normális válaszokat szeretnék kapni,nem pedig olyanokat,hogy keress,mert kerestem,de sehol nem találtam olyan leírást ahol normálisan megtudom,hogy kellene elérni.Milyen feladatokat kellene végeznem?
Köszönöm a válaszokat,sziasztok.
De errefele nem tudok egy edzőtermet se.
Meg nem is annyira szeretnék oda bemenni.:s
Más tippek?
amennyit csak birsz , nem arthat meg . De ha ma csinalsz egy olyan 30-40 et holnap garantalom erezni fogod :)
En tudod hogy szoktam ? Ugy hogy reggel mikor felkelek (nem mindig , attol fogg mikor kelek) csinalok egy parat , aztan suli , van mikor a padon is szoktam csinalni a sulbia xD ) haza jovok csinalok 20-30 . Gep ele ulok , eltelik fel ora aszt megint 20-30 es igy tovabb estig . Szoval minden oraba csinalhatod , nem art meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!