Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom, hogy...

Mennyit kéne fogynom, hogy ilyen alakom legyen? Mi a véleményetek most az alakomról? (kép lent)

Figyelt kérdés

Ilyen vagyok most :

[link]

Ilyen szeretnék lenni :

[link]

2011. márc. 12. 15:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó alakod van. azt a lányt meg azért látod nálad jobbnak, mert barna a bõre. fogyni nem kell, esetleg izmodosni egy kicsit.
2011. márc. 12. 15:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem kell fogynod. Csak egy kicsit gyúrni, ahogy azt már az előttem szóló mondta..egy kicsit izmosodni. Szerintem vagy olyan vékony, mint az a lány a képen.
2011. márc. 12. 16:01
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem kell fogynod,max izmosodni. nagyon hasonlo a ket alak. hany kilos vagy? milyen magas?
2011. márc. 12. 16:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Wow szinte mintha magamat látnám:O Mármint amilyen a te alakod nagyon hasonló az enyém is:)Talán hastájékon kicsit laposabb vagyok de ez genetikai dolog mert anyukámnak is ilyen a testalkata.

Azt megkérdezhetem hogy hány centi vagy és hány kg?

Egyébként igazuk van az előttem szólóknak, kicsi izmosítás kéne, meg akire hasonlítani szeretnél, azért is tűnik vékonyabbnak mert szép barna:) Bárcsak én is olyan lehetnék.. de sose fog összejönni, még egyszer sem tudtam lebarnulni, egyik nyáron se, olyan iszonyat fehér vagyok :DD

2011. márc. 12. 16:17
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a többiekhez, nagyon szép alakod van, neked természetes, de a barnànak kellett tenni, hogy olyan legyen.
2011. márc. 12. 16:30
 6/16 anonim ***** válasza:
88%

Vegyél egy szolárium bérletet és 3 hét múlva olyan leszel,mint a csaj a képen.

Egyébként látszik,hogy neked fiatalabb a tested ami előny,uh jobb is lehetsz egy kis edzéssel.

2011. márc. 12. 17:05
 7/16 A kérdező kommentje:
172 cm és 60 kg. Egyébként nem ilyen a testem alapból,sokat tettem már ezért is. Most voltam vásárolni,és megint nem találtam nadrágot,úgyhogy holnaptól kemény fogyókúrába kezdek.
2011. márc. 12. 21:52
 8/16 anonim ***** válasza:
16:17-es vagyok. Akkor nagyjából tényleg hasonlóak vagyunk, én 173 cm vagyok és 64-65 kg kb. De én is 69-ről fogytam le, és minimum 60 szeretnék lenni:) De elég nehéz visszafogni magam, most hogy egészen emberi méret lettem már sajnos nem nagyon van ami motiváljon az utolsó néhány kg leadásában:(
2011. márc. 12. 22:18
 9/16 anonim ***** válasza:
ne akarj lefogyniiiii :S nekem ez az álomalak, amit kitűztem célul de komolyan! (175/66-még:) inkább csak eddz, mert ha "kemény fogyókúrába kezdesz", akkor izmot vesztesz és zsírosabbnak fog tűnni a tested :S mellesleg nem hinném, hogy a méret miatt nem találtál magadra gatyát, rajtam 6 kg-val több van, és egy 30asba kényelmesen beleférek, az meg tán még egy helyen se számít túl nagy méretnek
2011. márc. 12. 23:31
 10/16 A kérdező kommentje:

Kemény fogyókúra nálam azt jelenti,hogy nincs kenyér,édesség + heti 5x futás.:D

28-as nadrágot hordok,de nyárra bele akarok férni a 28-asba.

2011. márc. 13. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!