Mit gondoltok az alakomról? Fogynom vagy híznom kéne? (kép)
2009. aug. 16. 22:36
1/8 anonim válasza:
Szerintem kicsit vékony vagy, de nem olyan szörnyen. Csinos vagy, de ha híznál, akkor sem néznél ki még rosszul. Hízhatsz nyugodtan. Fogyni semmiképp ne fogyj. Hány éves vagy?
2/8 anonim válasza:
Őszíntén? Nagyon sovány vagy... legalább 5-8kg-ot kéne híznod az egészséges testsúlyhoz...szerintem...és a testömegindex szerint...
Én régebben így akartam kinézni, de rájöttem, hogy a kerekded, nőies idomok több normális (én nem divatmajom vagy metrosex ) pasinak jönnek be...
21/
3/8 anonim válasza:
második vagyok: remélem, nem érted félre, mert csúnya egyáltalán nem vagy...
4/8 A kérdező kommentje:
25 vagyok, nehéz híznom! A lábaim miatt is komplexusom van, olyan ferdék:S Nem?
2009. aug. 16. 22:51
5/8 anonim válasza:
semmi baj a lábaiddal, de sovány vagy!!! próbálj hízni, sztem elég lenne 5 kg és sokkal nőcisebb lennél.
6/8 anonim válasza:
sztem nem ferdék a lábaid csak, itt a képen ahogy állsz úgy ferdülnek meg.
de élőben nemtudom....
kicsit tényleg híznod kéne mindenképpen.
jah és nagyon szép a hajad. irigyellek :)
7/8 A kérdező kommentje:
köszi, de már levágattam azóta:) Nyáron nagyon meleg volt:S
2009. aug. 16. 23:03
8/8 anonim válasza:
sztem nemrossz az alakod, így kimondva h 49 kilo a 170 centihez az elég kevés, de a képen meg úgyláccik h jól oszlik el rajtad az ami van, nemtűnsz 49 kilósnak :D
sztem ígyis jó vagy, de ha akarsz akár hízhatsz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!