Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám "eltüntetni" a...

Hogyan tudnám "eltüntetni" a csíkokat a combomról?

Figyelt kérdés
Nemrég hirtelen meghíztam, és a combom meg a fenekem kárára ment. Megnyúlt ott a bőr, és sötétlilás csíkok jelentek meg ezeken a helyeken, de még a vádlimon is :/ Az volna a kérdésem, hogy ezeket fogyással el lehetne tüntetni, vagy fenék- és combizom gyakorlatokat is kell mellé végezni?
2011. márc. 9. 21:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nem lehet eltűntetni, egyébként stria a neve.
2011. márc. 9. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezeket a csíkokat semmiféle gyakorlattal vagy fogyással nem lehet eltüntetni. Idővel halványulni fog, és lila helyett világos, gyöngyházfényű lesz, de eltűnni sajna nem fog.
2011. márc. 9. 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Mivel ez heg nem lehet eltüntetni sajnos.
2011. márc. 9. 21:56
 4/10 anonim válasza:
a terhességi csíkokra való krémet lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni. eltűntetni biztos, hogy nem fogja, de valamennyire elhalványítja.
2011. márc. 9. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Vannak kezelések, amikkel lehet halványítani a csíkokat, pl. mezoterápia. De gondolom, elég drágák.

Teljesen eltüntetni nem lehet sajnos.

2011. márc. 9. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Műtét, bőrcsere,plasztikai sebészet.Más megoldás nincs.

az én csíkjaim immár 30 évesek.

2011. márc. 10. 06:25
 7/10 anonim válasza:

nekem is voltak ilyen csíkok a vádlimon meg a combomon még tavaly nyáron nagyon féltem h tényleg nem fognak eltűnni de elkezdtem futni meg sportolni és nekem eltűntek teljesen...

14L

2011. márc. 10. 06:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyénfüggő. Anyukámnak is voltak terhesség után kb 1 éven belül eltűntek pedig nem tett érte semmit, nem kente, nem sportol, étkezésén sem változtatott. Nekem is lett 19 éves koromban, nyugtatott, hogy elmúlik, 3 éven át nem történt semmi változás, most életmódot váltottam, egészségesen élek, sportolok, ugyanúgy ott marad. Nem értek hozzá, de az esetünkből az jön le, hogy egyéntől függ, de hogy konkrétan mitől az jó kérdés, én is mindenhol azt olvastam, hogy max halványodnak valamennyit. Nekem 4 év alatt még ennyi sem történt.
2011. márc. 10. 07:12
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Photoshopal pillanatok alatt el lehet tünteni.
2011. márc. 10. 12:29
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

ezt most találtam neked.

2011. márc. 15. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!