Hogy tudom eltüntetni a fenekemről és a combomról az a túl sok izmot?
Arra gondoltam, hogy elmegyek jógázni, hátha a nyújtás rásegítene valamicskét. Butaság?
Előtte sportoltam, és onnan maradt meg. Azonban mióta nem sportolok (rendszeresen), tehát edzek ezekre az izomcsoportokra, nem tűnik el az izom. Ez azért zavaró, mert alapból van kis belsőcomb-feleslegem és ehhez még hozzájön az izom, és a fenekem is aránylag nagy a testemhez képest. A testem többi részével nincs bajom.
jav.: *combomról a túl sok izmot?
tornáztam. izom az. vagy nagyonnagyon kemény zsír.:D
Bocsánat az OFF-ért, de mégis miért akarod eltüntetni? Más azért gürcöl, hogy legyen neki ott elég izom, Te meg le akarod pucolni? :) Hidd el, a fenék éppen az a rész, ahol bármennyire is izmos, csak szép lehet! A comb pedig ha kicsit vastag, és izmosan vastag, az nagyon sok férfinek tetszik, nekem például az az ideálom! Szóval szerény véleményem szerint eszedbe se jusson olyan merényletet elkövetni!
Másfelől, a természet az én oldalamon áll. Hosszú és megfelelő idő-intervallumban történő sportolói pályafutás után rendelkezel az ún. (nem szakszó, amolyan szakszleng) emlékező izomzattal. Mivel még javában fejlődésben lévő szervezetként hosszú időn keresztül voltál egyfajta terhelésnek kitéve, a tested ehhez alkalmazkodva fejlődött ki, mintegy belenőve a sportod igényeinek megfelelő fizikumba. Emiatt a tevékenység mellőzése ellenére a szervezeted mintegy standard állapotként kezeli a kialakult izomzatot, és igyekszik alapállapotban is megtartani.
Szóval bármit csinálsz, bizony szexi maradsz, és örülj neki!
köszönöm a bókot. (:
Különben nekem az zavaró, hogy összeérnek a combjaim. Meg tényleg aránytalanul nagy a testemhez képest, és nekem nem tetszik.
Meg alapvetően az a problémám, hogy emiatt a szoknyák és a rövidnadrágok nem állnak jól. Plusz emellé még világos is a bőröm, szóval dupla áldás:D
Szóval tényleg el szeretném tüntetni, csak nem tudom hogyan tudnám.:(:(:(
Különben 17 éves vagyok.
Kedves Válaszolók, a Kérdező már leírta, hogy ami rajta van, nagyon is izom, csupán egy kevés plusz van rajta hájban. A szolárium pedig szerintem az egyik legrosszabb tanács, a reklámkampányok ellenére nagyon is árt, és szerintem rettentő taszító az olyan bőr, amiről üvölt, hogy szoláriumban barnult.
Kedves Kérdező, a világos bőr is igazán vonzó, egy szavad sem lehet magadra.
Azt javaslom, hogy valamilyen hatékony zsírégető edzéssel pucoljuk le rólad a kevés felesleget, az izmot pedig tartsuk karban, és csodaszép leszel!
Megtisztelnél vele, ha segíthetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!