Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mivel tudnám eltűntetni a...

Mivel tudnám eltűntetni a szőrt a combomról?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 14 éves lány vagyok, és van egy "kis" problémám.

Nagyon szőrös a combom..Nem férfias, fekete erős szőr, hanem vékony szőke, csak az a baj hogy 1. csillog a fényben szóval látszik 2. hosszú és nem rálapul a combomra hanem kiáll. :S

Az a problémám hogy ez nagyon zavar. Főleg mivel nem fogom borotválni mert akkor még meg is erősödik. :S Nagymamámék mindig azt mondják hogy hordjak sokszor harisnyát, vagy szűk nadrágot, és majd elkopik. De ez nem kopik!!! Ez egyre csak NŐ! és vannak 1 centis szőrszálak is :S

Van barátom..De neki ezt még nemnagyon volt alkalma látni mivel télen jöttünk össze és nem szokás olyankor rövidnadrágot hordani...

De nyáron viszont nem fogok csak ezért hosszúnadrágot venni :S Mit tudnék kezdeni vele? :(

-Egy elkeseredett lány

(Köszi ha elolvastad)

2011. jan. 22. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
sajnos én is elég szőrös vagyok. és ráadásul én még jobban el is rontottam, mivel leborotváltam a bocmobon. és mégcsúnyább. =/
2011. jan. 22. 16:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem erősödik meg a borotvától, ez egy hülye tévhit.
2011. jan. 22. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
így igaz. csak egyszerre kinő és soknak tűnik. ha annyira zavar, borotváld/gyantázd/epilátorozd le.
2011. jan. 22. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
epilátorral próbálkozz vagy gyantával.az gyökerestül kihúzza a szőrszálat. ha krémmel csinálod vagy borotvával akkor csak a tetejét szeded le a szőrnek.
2011. jan. 22. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Pedig lehet hogy tévhit de nekem akkor is nagyon megerősödött :P Ne borotváld szerintem.Az epillátor az egy kínzóeszköz xD Inkább gyanta mert az egyszerre tépi ki én is azt fogom most kiprobálni rá.
2011. jan. 22. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Az epilátor nem kínzóeszköz. Az elsö pár alkalommal fájna, de utána megszokja a böröd és elég szépen kiszedi a szört, az eredmény pedig hetekik tartó sima bör.
2011. jan. 22. 17:52
 7/7 A kérdező kommentje:

"epilátorozom" ez cuki :D

az nem epilálom? :D

amúgy epilátort kipróbáltam régebben de eléggé fájt. :S Úgyhogy..hát akkor marad a gyanta. :S

Amúgy nekemis a borotvától megerősödött a szőr pl a vádlimon..

2011. jan. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!