Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan és mivel fogyjak le?

Hogyan és mivel fogyjak le?

Figyelt kérdés

Sajnos minimum 20-25 kilót kéne leadnom de nincsen kitartásom hozzá vagyis úgy nincsen hogy mindig éhesnek éreztem magam és tudom hogy most sokan fognak csúnya megjegyzéseket írni de hátha valaki tud olyat amihez nem kell éhezni ami elveszi az éhségérzetet mert babát szeretnénk és biztos hogy hátrány ennyi súlyfelesleg a szűztea kapszuláról hallottam hogy segít tényleg az.

légyszi segítsetek annyira kétségbe vagyok már esve sosem voltam vékony de miota nem szedem a fogigátlót hirtelen nagyon meghíztam és nem tudom leadni, kétségbe vagyok esve!!!!!

:-(

2009. febr. 19. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
és az a cél nem segít hogy babát szeretnél???
2009. febr. 19. 17:53
 2/8 A kérdező kommentje:

De a tudatomban és az agyamban igen csak a gyakorlatban nem jön össze pedig tudom és akarom is a fogyást csak valahogy mégsem sikerül.

Tiszta hülye vagyok ugye?

És tudom ugy tünik hogy nem akarom igazán pedig minden vágyam ez ....

2009. febr. 19. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Várom a jelentkezésed.

dietetikus

2009. febr. 19. 20:08
 4/8 anonim válasza:
0%
Szia, Gyuri vagyok! Figyejjé már ide: az megoldható, hogy ne foggyá le? Nefogggyáááá le! Mer szeretem, ha húsos a pi.csa egy kicsit. De most komolyan mondom :)
2009. febr. 19. 20:43
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó .

Hát ez aranyos de lökött vagy.

De legalább jót nevettem rajta... :-D

2009. febr. 20. 17:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves dietetikus .

Írtam az mailodra választ , és köszönöm a jelentkezésed.

2009. febr. 20. 17:31
 7/8 anonim válasza:

Szia!

Szerezz be egy keményebb szivacspárnát, amire ha rálépsz rugózik alattad. tedd be a tv elé és szánj rá napi 40 percet, hogy tv nézés közben ráállsz és taposod, mintha mondjuk sarat taposnál. fontos hogy egyenletes légzéssel csináld, mondjuk 4 lépés alatt belégzés (orron), 4 lépés alatt kilégzés. Ha ezt tudod tartani legalább fél óráig, akkor FOLYAMATOKAT indítasz el a testedben, amik azután is tartanak, miután befejezted a gyakorlatot.

Egy idő után úgy fogod érezni, már nem megterhelő, ilyenkor fokozd az intenzitás, lépegess gyorsabban és változtasd meg a légzés ritmusát.

Ha előtte és utána rá tudsz szánni 5-5 percet hogy légzőgyakorlatot végezz "teljes légzést" akkor nagyon beindul az anyagcseréd! A többiben meg segít neked a dietetikus! Sok sikert kívánok a fogyáshoz és a babához!

Szép napot!

-gurudas-

2009. febr. 21. 08:19
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló.

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, sokat segítettél , nagyon aranyos vagy és beszerzem mindenképp a párnát és végezni fogom a gyakorlatokat.

Üdvözlettel:

Ildika :-)

2009. febr. 22. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!