Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Több, mint 1 hónapja kocogok...

Több, mint 1 hónapja kocogok a hét minden napján kb 4-5 km, salátán és műzliszeleten élek mégse mozdul a súlyom. Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
32 éves, 165 cm magas vagyok, majd 100 kg.13 éve kisebb nagyobb megszakításokkal bulimiás (most jól vagyok, gyógyszert nem szedek rá). Több alkalommal sikerült már fogynom, de jojózom. Kb 1 hete L Carnitint szedek. Fogyni szeretnék!
2011. márc. 7. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Én hasonló magasságú vagyok, és 95 kiló voltam. 1 hónap után 5 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg. Lehet a bogyó pont az ellenkező hatást fejti ki.

Fontos az hogy mit mikor eszel? Irdd le nekem és akkor talán tudok segíteni. Lehet a mozgás kevés? Mert én 4-5 km 40 perc alatt teljesítem.

2011. márc. 7. 18:14
 2/6 A kérdező kommentje:

4 km nekem is 40 perc, de gyorsabb nem leszek soha az tuti. A bogyó nem bogyó, hanem koncentrátum és a környezetemben ajánlották, hogy hátha segít. Étrendet részleteztem e-mailbe.

1 hónap alatt semmi változás, a párom 2 hónap alatt 19 kilót fogyott ugyanezekkel a paraméterekkel.

2011. márc. 7. 18:29
 3/6 anonim válasza:
Nem indulnak meg azonnal a kilók sajna. Az első hónapban hozzászokik a szervezeted, utána majd szépen lassan elkezdődik a súlycsökkenés. Kitartás! :)
2011. márc. 8. 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:
lehet,hogy lelassult az anyagcseréd,mert csak ilyeneket eszel?
2011. márc. 10. 17:44
 5/6 anonim válasza:
este hat óra utén semmit nem enni! csak húst hússal enni! és amugy lassan indul be. az első pár hét/hónap húzós, sőt, lehet hogy egy pát kilót felszedsz, nem sokat. aztán kezdessz el fogyni, mert hozzá kell szoknia a szervezetednek! kitartás ;)
2011. márc. 10. 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de ki foglak nevetni, ugyanis a müzliszelet tele van cukorral és mindenféle fincsi műanyag dologgal. Én is kövér vagyok, én is elmúltam már 25, de eszembe nem jutna müzliszelettel fogyózni.

A zöldség jó ötlet, a gyümölcs is, ajánlom még a kefirt, szénhidrátnak meg a natúr zabpelyhet. Meg a húst, egyél húst, halat! És igyál rengeteg vizet!

2013. jún. 15. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!