Több, mint 1 hónapja kocogok a hét minden napján kb 4-5 km, salátán és műzliszeleten élek mégse mozdul a súlyom. Mi lehet ennek az oka?
Én hasonló magasságú vagyok, és 95 kiló voltam. 1 hónap után 5 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg. Lehet a bogyó pont az ellenkező hatást fejti ki.
Fontos az hogy mit mikor eszel? Irdd le nekem és akkor talán tudok segíteni. Lehet a mozgás kevés? Mert én 4-5 km 40 perc alatt teljesítem.
4 km nekem is 40 perc, de gyorsabb nem leszek soha az tuti. A bogyó nem bogyó, hanem koncentrátum és a környezetemben ajánlották, hogy hátha segít. Étrendet részleteztem e-mailbe.
1 hónap alatt semmi változás, a párom 2 hónap alatt 19 kilót fogyott ugyanezekkel a paraméterekkel.
Most nem azért, de ki foglak nevetni, ugyanis a müzliszelet tele van cukorral és mindenféle fincsi műanyag dologgal. Én is kövér vagyok, én is elmúltam már 25, de eszembe nem jutna müzliszelettel fogyózni.
A zöldség jó ötlet, a gyümölcs is, ajánlom még a kefirt, szénhidrátnak meg a natúr zabpelyhet. Meg a húst, egyél húst, halat! És igyál rengeteg vizet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!