Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit eszel ebédre amikor már...

Mit eszel ebédre amikor már unod a zöldséget és a csirkét?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Rántott sajtot krumplival

vagy sajtos tésztát

vagy bolognait

2011. márc. 4. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
tojásos lecsót, brokkolikrémlevest sajtos pirítóssal, rakott krumplit, rizseshúst, tökfőzeléket fasírttal, babgulyást, palacsintát...
2011. márc. 4. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

másfajta zöldséget másfajta hússal

salátát másfajta öntettel

főzeléket

2011. márc. 4. 13:04
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

hekkhal, gyros egy kis pitával, sajtos-tejfölös rizs, vegyessaláta.

A csirkéhez vegyél többféle pácot, a zöldségeket fűszerezd be, már több kedved lesz hozzá ;)

2011. márc. 4. 13:46
 5/9 anonim ***** válasza:
én pl. mindig azt eszem ami otthon van. Ha olyan köret, amiben sok a liszt, akkor csak húsit eszek, csemege uborkával. Tegnap vega gyros pita nélkül. Ma teljeskiörlésű tészta, paradicsommal, és fokhagymával. A nosalty. hu elég sok recept van. és azt hiszem a kalóriatartalmat is feltűntik.
2011. márc. 4. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:

ami itthon van egy normális adagot

figyelek rá hogy tartalmazzon zöldségeket de mindent eszek (jó nem hurka-kolbász, zsríban áztatott krumplira/húsra gondolok, de nagyon változatosan eszek és mégis fogyok)

levest-tojás-zöldség-krémleves (fokhagyma, brokkoli, cékla, répa), paradicsomleves, gulyásleves, pulykaragu, zöldbab, zöldborsó, lencse, sárgaborsó

rakott kel/brokkolo/bab/káposzta

főzelékek-spenót/sóska/borsó/lencse/zöldbab/kelkáposzta

paradicsomos káposzta, paradicsomos húsgombóc-főtt krumpli

rakott krumpli, paprikás krumpli

gomba, zöldborsópörkölt

gombaragu/hússal/tojással

csirkemell, halak, sertés, marhahús variálom minidg vmivel

spenótos tészta, túrós tészta, paradicsomos tészta, cukkinis tészta

rizs- minidg vmi hozzá

fasírt, céklafasírt, zöldségfasírt sütőben sütve,

natúr marha/sertéshús

csirkecomb rakottan zöldségekkel-rizs, főtt krumpli

2011. márc. 4. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy egyszerűen nem tudom megunni a csirkét :D. Lehet velem van a baj, mert mindenki kiakad ezen :D. Hónapok óta majdnem minden nap eszem csirkét, nem kényszerből, egyszerűen imádom, igazából több szeletet is megennék egy nap, ha lenne rá pénzem :D. Egyébként valószínűleg azért sem unom meg, mert többféle módon készítem el: van mikor simán megsütöm sósan, borsosan, máskor más fűszert is rakok rá (fűszerekkel jól lehet variálni), van mikor hagymát is rakok rá, van mikor húslevesként készítem el, van, mikor pörköltnek, van, hogy joghurttal leöntöm stb. Köret is: sokféle zöldség van, ezt is lehet kombinálni, rizst, krumplit enni, csak mindig bele kell számolni a napi kcal, ch bevitelbe :). Ha nem húst készítek, akkor szoktam túrós tésztát, csak más arányokkal, mint a sima, sokkal több túróval, kevesebb tésztával, szoktam még rakott krumplit készíteni, itt is az arányokkal variálok, több tojás, kevesebb krumpli, tehát ilyesmik :D.
2011. márc. 4. 20:02
 8/9 anonim válasza:
23%
Jó cupákos körömpörköttet. Morékááám.
2011. márc. 6. 20:54
 9/9 anonim válasza:
65%
Há ne fogyózzá csáje. Nagy test nagy élvezet.
2011. márc. 6. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!