Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen alakot tényleg csak...

Ilyen alakot tényleg csak koplalással lehet elérni? (kép) És ha igen akkor mennyi ideig tartson kb?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 3. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem csak koplalás, hanem alkat kérdése is. Van, aki ehet amennyit akar, akkor sem hízik.
2011. márc. 3. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A hasa szép, de tényleg azt akarod, hogy kilátszonak a bordáid, mint egy kiéheztetett lónak?
2011. márc. 3. 15:10
 3/8 anonim válasza:
Fúj de undorító ez az egész nő. Nem csak a feje. A teste se tetszik. Nem jó ha egy csaj túl vékony.
2011. márc. 3. 15:22
 4/8 situ válasza:
Én fiú vagyok és sztm is csúnya ha a bordája is látszódik szal .... de ilyen alakot akarsz hajrá :)
2011. márc. 3. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Kinek mi a vékony meg a szép meg az álom alak ugyebár. Nade nem is ezen van a hangsúly, a kérdés azt hiszem arra megy ki, hogy lehetetlenség-e vékony alakot, lapos hasat elérni. A válasz egyértelműen az, hogy nem és nevetséges, ha koplalással akarja elérni valaki. Koplalással éhezteted a szervezeted, azt lehet elérni, hogy kórosan sovány leszel, illetve soványan kövér. Pl osztálytársam 49 kg 158 cm, azt gondolnád tökéletes alakja van, de nem, van háj a hasán, csípőjén... rendesen kell étkezni, minden tápanyagot be kell juttatni minőségi alapanyagokból és edzeni kell. Ennyi. Ezzel nemhogy ilyen, hanem bombanő alak érhető el :)
2011. márc. 3. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Párizs is felszedett egy pár kilót mostanában, úgyhogy most már neki sincs ilyen - azt mondta, végre normálisan érzi magát :)))

[link]

Nyugodtan hallgass rá...

2011. márc. 3. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:
ez tényleg ő?:O nem ps?
2011. márc. 3. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Tényleg ő, sok képen láttam. Állítólag szerelmes, és boldog, ezért szedett föl egy kicsit ...

Hát, az is valami, ha valakinek harmincévesen jön meg az esze... nekem így sokkal jobban bejön:)

2011. márc. 4. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!