Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy ilyen test elérése mennyi...

Egy ilyen test elérése mennyi idő kb? (képpel)

Figyelt kérdés

Üdv!

Tudom hogy ezt most így nagyon nehéz megmondani,meg emberfüggő.

De 15éves vagyok.És ha komolyan veszem a kondizást,étrend minden.Kb mennyi idő?

És ezt milyen rendszeres edzéssel lehet elérni?Napi szintű?

[link]

és ilyen vagyok most: [link] 6 évig úsztam,és most tervezem elkezdeni a kondizást.

2011. febr. 16. 21:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

énis lányként mondom,jobban nézel ki mint mike :D

annél rosszabb már csak az lett volna ha ronnie-t mutatod xD

2011. márc. 1. 19:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Más kategória vagytok, de a saját "műfajodban" vagy annyira jó, mint ő. (Értsd: Alapból látszik, vékonyabb típus vagy, mint Ő, viszont van rajtad izom, szóval ne akarj rá, meg másra hasonlítani, magadból próbáld kihozni a legjobbat, bár szerintem teljesen jó a mostani helyzet:-))
2011. márc. 2. 10:49
 13/14 anonim ***** válasza:

hú, hát szerintem marha jól nézel ki a korodhoz képest :D

Nagyon jók az alapadottságaid, így könnyű lesz elérned a fenti testet (de ha nem menne, úgy is jó lennél). Várj, amíg már nem nősz tovább, úgy tizennyolc éves korodig, akkor láss neki a tömegnövelésnek, addig meg csak tartsd karban magad sporttal :)

23/L

2011. márc. 2. 14:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Én rád szavazok!!:)) Undorítóak a nagyon izmos paik.Pici has meg mell izmosítás tökéletes leszel.:)

19/L

2011. márc. 2. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!