Egy ilyen test elérése mennyi idő kb? (képpel)
Üdv!
Tudom hogy ezt most így nagyon nehéz megmondani,meg emberfüggő.
De 15éves vagyok.És ha komolyan veszem a kondizást,étrend minden.Kb mennyi idő?
És ezt milyen rendszeres edzéssel lehet elérni?Napi szintű?
és ilyen vagyok most: [link] 6 évig úsztam,és most tervezem elkezdeni a kondizást.
0-tól (legrosszabb) 10-ig (legjobb) értékelve:
TE:8-9
HELYZET:7-8
és különben is, most a szálkás a divat, nem az izmos:D
ne csinálj magaddal semmit:D
de ha mégis, akkor kb. 1-1,5 év...
Nagyon sok mindentől függ...
Mennyi felesleged van,milyen gyorsan fejlődnek az izmaid,milyen magas vagy
Mind alkattól és génektől függ.
Van aki fél év után néz ki úgy mint az aki 2 évig edzett!
Szerintem ezt így nem lehet megmondani.
De ahogy olvasom,ha úsztál 6 évig akkor biztos van rajtad egy alap izomzat. Ha még a kajára is oda figyelsz még jobb! Arra figyelj,hogy sok fehérje és ne egyél keveset,mert az elrontja az egészet.
Ha rám hallgatsz ne szedjél,igyál semmi táplálékkiegészítőt vagy izomtömegnövelőt,még fehérjét se! Csak tapasztalatból,ugyanis a barátom itta és nagyon kikerekedett tőle az arca,tény,hogy gyorsabban fejlődsz,de sok zsír is megy rád. Meg hát szebb a természetes izom,és az nem esik össze ha abbahagyod 1 kis időre az edzést.
Ja és a kép alapján azt látom,hogy sokat kéne mellezned,de a többit se hanyagold,mert aránytalan leszel!
Olyan 5-6 hónapot mondok amúgy,de azt úgy,hogy folyamatosan edzel minden másnap! Fölösleges mindennap,mert többet árt mint használ,pihentetni kell az izmokat!!
Egyenlőre ennyi jutott eszembe!
Sok sikert :)
szintén lányként mondom:
az első kép tűrhető
Te nagyon jól nézel ki így :)
harmadik kép: undorító és gáz :S
1 mp
Ha az illető ott áll melletted, akkor nem sok. Csak nyújtsad ki a karod és eléred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!