Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó ez a fogyókúra nyárig le...

Jó ez a fogyókúra nyárig le tudnék vele fogyni v változnék alkatilag?

Figyelt kérdés

Heti 3x 50-60 perc futás.

Heti 2x 60 perc szoba bicikli

étkezések után zöldteát iszom. meg ugy napi szintenis mindig..fél v 1 liter...

más különben vizet.

enni napi 5 ször szoktam az uzsonnám ésa tizóraim mindig 1 korpás zsömle benne sonka sajt uborka

ebédre v halat mellehusát sonkát.. párolt zöldséget csilisbabot egészséges kaját szoktam enni..amiben soka fehérje és nem anyira hizlaló.

reggelire 1 kis abonett v teljes kiörlésü müzli.. kenyérből is a rozskenyeret eszem de abolse nagyon sokat ritkán eszem.

és ezek mellet járok konditerembe is.

kedden és péntek este és szombat reggel járok futni

hétfő , csütörtökön szoba bicikli

étkezésem: regel 7 regeli.tizórai 10órakkor :D ebéd 13-14

uzsi 16-17 óra.. vacsi 6 órakor max 7.

Ha eszta fogyokurát folytatom nyárig ezzel formálhatoma testem egészen jól ezlenne a kérdés.

180cm 79kg :)

2011. febr. 16. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Napi 2 korpás zsemle, abonett vagy müzli és ritkán még egy kis rozskenyér is - nagyon sok egy napra. A napi 5-ször evés nem azt jelenti, hogy naponta ötször jóllakunk, hanem azt, amit 3 evésre megennénk (reggeli, ebéd, vacsora) 5 felé osztjuk el. A vacsoráról semmit nem írtál, de az biztos, hogy ha 4-5-kor benyomsz egy sonkás zsemlét, nincs szükség 6-7-kor vacsorára. (Ezzel nem azt mondom, hogy felesleges a vacsora, hanem hogy sok egyben a kettő!)
2011. febr. 16. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem tökéletes
2011. febr. 16. 15:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Okés köszi de nálam 1 ebéd meg 1 vacsora nem 1 vájling kaja :D

ebéd pl: párolt zöldség 2 db karfiol 2 répa 1 kicsi cukini és enyi :D v 2 kanál rizs 1 melle husa. és abszolut nem lakok ezektől jol hanem h pont nem vagyok éhes.

És enyi mozgás mellé még töbet kéne egyek sok helyen ezt válaszolták de gondoltam meg kérdem ittis azért köszi válaszod.

2011. febr. 16. 15:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és azt nem irtam h 16 éves vagyok. (fejlődő szervezet.)
2011. febr. 16. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Okoskodás helyett inkább lennél igazán okos: egy FEJLŐDŐ szervezetnek nincs szüksége fogyókúrára
2011. febr. 16. 16:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja és akor lenne egy 180 centis 100 kilós 16-17 éves gyerek az egészséges ugy:D okoskodjatok akor jolvan m1. ilyen válaszolokra nincsszükségem .
2011. febr. 16. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!