Ha sok vizet iszok, az negatív hatással lehet a
zsírégetésre?
Figyelt kérdés
Ugyanis a gyomorfal feszülete az egyik éhségérzetet keltő faktor, gondolom, ha az ellensúlyozzuk nagy mennyiségű kb. 0 energiatartalmú folyadékkal akkor azon csökkenthetünk...? Vagy ez nem így van ?
2011. febr. 15. 22:40
1/10 anonim válasza:
A vizet nem kell emészteni, kvázi 5-10 percig lesz a gyomrodban.
2011. febr. 15. 22:55
2/10 anonim válasza:
Igen, mert eloltja a tüzet zsírégetéskor.
2011. febr. 15. 23:00
3/10 anonim válasza:
Még mindig van aki elhiszi hogy van olyan hogy zsírégetés???
2011. febr. 15. 23:02
4/10 anonim válasza:
Hogyne lenne már zsírégetés? Sokat kell hasazni! :D
2011. febr. 15. 23:10
5/10 A kérdező kommentje:
megpróbáltam értelmesen és igényesen feltenni a kérdést, miért olyan nehéz ehhez mérten választ adni rá ?
Ha valaki a zsírégetést nem tartja valóságnak, arról elmondható, hogy a legelemibb mértékben sem tájékozott az anyagcserei ismeretek felől. A hosszú szénláncú zsírsavak valóban CO2-dá és vízzé alakulnak oxidáció révén, vagyis teljes szakmai megalapozottsággal nevezhetjük a folyamatot égésnek...
tudatlan barmok...
2011. febr. 15. 23:20
6/10 anonim válasza:
De így van, igyál sűrűn, jó sok vizet és utána lehet égetni a zsírt, kocka fejű lajcsika. Persze akkor a CO2 majd jó sok puki formájában távozik. De akkor minek ez a kérdés?
2011. febr. 16. 00:52
7/10 anonim válasza:
hogyne lenne, sok tüzifát öszeszedsz magad alá rakod aztat begyújtod, na ez a zsírégetés. középkorba ezo tvseken csináltak ilyeneket emberek, ma meg odadják a pénzüket. Na mi a jobb ?:D.
2011. febr. 16. 02:48
8/10 anonim válasza:
A túl sok víz ivás nincs negatív hatással a zsír égetésre.
Így távoznak a méreganyagok a szervezetből. Az jó ha iszol.
Persze, én azért tornázom napi kb. 1 órát, hogy égessem a zsírt.
2011. febr. 16. 06:45
9/10 anonim válasza:
Szerintem a sok folyadék csak jó. Gyorsítja az anyagcserét, és kevésbé érzed magad éhesnek. Igyál nyugodtan!
(bár én nem vagyok szakember, de még sehol sem olvastam, hogy a sok folyadék hátráltatná a fogyást)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!