Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ért már valamilyen pozitív...

Ért már valamilyen pozitív vagy negatív diszkrimináció a súlyod vagy külsőd miatt?

Figyelt kérdés
Vagy ami szerinted azért volt?
2011. ápr. 15. 09:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem:) itt Győrben van egy munkaközvetítő iroda, oda bementem, hogy hátha van valami meló, adtak egy űrlapot, hogy töltsem ki, de nem jutottam a végére ugyanis, azt is ki kellett tölteni ,hogy hány kiló vagyok, nem vagyok kövér de sovány sem, de maga a kérdés felháborított, rákérdeztem az ott lévő hölgytől, hogy ezt minek kitölteni, melót keresek nem modellkedni akarok, erre ő közölte, hogy igenis vannak munkaadók akik kikötik, hogy túlsúlyos nőket nem alkalmaznak, én ezen úgy berágtam, hogy el is jöttem onnan.
2011. ápr. 15. 09:43
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmet folyamatosan negatív diszkrimináció éri a pasiknál. Meg kudarcok. Az önbizalma meg a béka s*gge alatt.
2011. ápr. 15. 09:44
 3/26 anonim ***** válasza:
Konkrét diszkrimináció nem, de célozgatások, megjegyzések sűrűn...
2011. ápr. 15. 09:56
 4/26 anonim ***** válasza:
volt régebben egyetemi napok és az egyik srácnál akartam pólót venni. eléggé be volt már rúgva, és mikor odamentem hozzá h S-es pólót kérek (egyébként se vagyok kövér, 174/65 kb, csak a csípőm szélesebb, a derekam hasam meg tök lapos), tudjátok abóól a fajtából, amiből az XL-es még hálóingnek is hatalmas, szóval bólint a srác, kihozza a pólót. mondom neki ne haragudj, de ez L-es. és erre röhög h ja, mert egy dagadt csajra ez a méret kell :'( elég rosszul esett, aznap csomót nézegettem magam a tükörben h mennyit kéne fogynom meg hogyan. de nem is értem azt a srácot, rajta kívül kb. mindenki azt mondja h szép formás alakom van...
2011. ápr. 15. 09:58
 5/26 anonim ***** válasza:

Én a nagyon sovány,hizásra képtelen fajta vagyok (orvos is látott,nem vagyok beteg és zabálással sem hizok)

Előző melóhelyemen a főnök behivott magához,hogy a próbidő végér hizzak normális testalkatúra,mert ezzel zavarom a kövéreket,akiknek azzal megy el a napjam,hogy hogy kellene fogyni.

Találtam jobb melót,itt egy rossz szót nem kapok,sőt,az egyikük másodállásban természetgyógyász,most is ő segit,hátha...

23/N

2011. ápr. 15. 10:06
 6/26 anonim ***** válasza:

Gimiben a - rendkívül intelligens..- tesitanárunktól kaptam egy megjegyzést, ami hónapokig bántott:

Sámlin (vagy mi a fenén) kellett különböző módokon átugrani, álltunk a sorban, meg is csináltam (és tökre örültem, hogy sikerült, még mosolyogtam is magamban, hogy ez egy jó nap, végre nincs beégés a tesiórán:) az utánam következőnek viszont nem sikerült.

Erre a tanár:

"Kislányom embereld már meg magad, nézd meg még xy-nak is sikerült, azzal a fenékkel!"

Xy voltam én...Mindenki nevetett...

2011. ápr. 15. 10:30
 7/26 anonim ***** válasza:
Én 170/77 vagyok, de arányosan, csinosan, sosem volt gondom a "pasizással", viszont kolléganő szólt már hozzám kedvesen...Valakiről szó volt múltkor, hogy biztos nagyobb darab, mint az 55 kilós kolléganő, és erre azt mondta, hogy igen, talán még X-nél (ez vagyok én) is nagyobb darab. Mintha én lennék a nagy darab mércéje...
2011. ápr. 15. 11:01
 8/26 anonim ***** válasza:
27%
A munkaügyis eseten felháborodó gondoljon bele, ha mondjuk befut egy állás egy fittness teremből vagy ilyesmi helyről, akkor nyilván nem egy 20-30 kilós felesleget magán cipelő embert fognak oda behívni... (Nem is értem miért.)
2011. ápr. 15. 11:05
 9/26 anonim ***** válasza:
57%
utolsó: akinek van papírja róla, hogy fitness/aerobic edző, az legyen elég, szerintem szemétség súlyra rákérdezni, ráadásul a munkaügyis bevallása szerint is azért kérdezte, mert vannak, akik nem alkalmaznak túlsúlyost, és nem azért, mert fitness-t kellene oktatni
2011. ápr. 15. 11:07
 10/26 anonim ***** válasza:

Mikor a terhességem utolsó hónapjában jártam, anyámmal bementünk egy ruhaboltba, farmerdzsekit szerettem volna venni (86 kg körül voltam akkor).

Az eladó rám nézett, és cinikusan megszólalt, hogy ekkora méretet nem tartanak.

Anyám mondta, hogy természetesen szülés utánra gondoltam.

De a nő határozottan kijelentette, hogy "Nem érti, akkor sem tartunk ekkorát..." Szó nélkül kimentem az üzletből.

Ugyanabban az időben történt hasonló eset, melltartóval, piacon.

85D-re lett volna szükségem (volt is), de a csaj erősködött, hogy az rám hátban nem jó. Felhúzott, mert alapból majdnem 2x akkora volt, mint én terhesen, neki viszont visszaszóltam, hogy attól, hogy rá nem jó, csak ha esetleg kettőt összekapcsol, egyet előre, egyet hátra, attól még én azért jobban tudom a saját méretemet. (Megjegyzem, ugyanazt a melltartót megvettem máshol, jó is volt.)

2011. ápr. 15. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!