Ért már valamilyen pozitív vagy negatív diszkrimináció a súlyod vagy külsőd miatt?
Én a nagyon sovány,hizásra képtelen fajta vagyok (orvos is látott,nem vagyok beteg és zabálással sem hizok)
Előző melóhelyemen a főnök behivott magához,hogy a próbidő végér hizzak normális testalkatúra,mert ezzel zavarom a kövéreket,akiknek azzal megy el a napjam,hogy hogy kellene fogyni.
Találtam jobb melót,itt egy rossz szót nem kapok,sőt,az egyikük másodállásban természetgyógyász,most is ő segit,hátha...
23/N
Gimiben a - rendkívül intelligens..- tesitanárunktól kaptam egy megjegyzést, ami hónapokig bántott:
Sámlin (vagy mi a fenén) kellett különböző módokon átugrani, álltunk a sorban, meg is csináltam (és tökre örültem, hogy sikerült, még mosolyogtam is magamban, hogy ez egy jó nap, végre nincs beégés a tesiórán:) az utánam következőnek viszont nem sikerült.
Erre a tanár:
"Kislányom embereld már meg magad, nézd meg még xy-nak is sikerült, azzal a fenékkel!"
Xy voltam én...Mindenki nevetett...
Mikor a terhességem utolsó hónapjában jártam, anyámmal bementünk egy ruhaboltba, farmerdzsekit szerettem volna venni (86 kg körül voltam akkor).
Az eladó rám nézett, és cinikusan megszólalt, hogy ekkora méretet nem tartanak.
Anyám mondta, hogy természetesen szülés utánra gondoltam.
De a nő határozottan kijelentette, hogy "Nem érti, akkor sem tartunk ekkorát..." Szó nélkül kimentem az üzletből.
Ugyanabban az időben történt hasonló eset, melltartóval, piacon.
85D-re lett volna szükségem (volt is), de a csaj erősködött, hogy az rám hátban nem jó. Felhúzott, mert alapból majdnem 2x akkora volt, mint én terhesen, neki viszont visszaszóltam, hogy attól, hogy rá nem jó, csak ha esetleg kettőt összekapcsol, egyet előre, egyet hátra, attól még én azért jobban tudom a saját méretemet. (Megjegyzem, ugyanazt a melltartót megvettem máshol, jó is volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!