Léteznek ilyennek?És ha igen mondanátok példát?Én azt hallottam a gyümölcsök közül sok az,de nekem pl apukám,aki testépítő volt azt mondta,hogy a gyümölcsök nem azok.Most mi az igazság?
Hehe, üdv a klubban, az én apukám is testépítő volt:) Még mindig edz, de már nem olyan szinteken. Igaza volt apudnak, a gyümölcsökben rengeteg a gyümölcscukor, narancsban, banánban, szőlőben főleg.
De az alma pl, abban minimális kalória van.
22L
2011. ápr. 22. 22:16
4/8 anonim válasza:
Nem léteznek negatív kalóriás ételek, ez egy diétás "legenda". Az emésztéshez felhasznált energia általában csak töredéke az élelmiszerből felvettnek.
2011. ápr. 22. 22:50
5/8 anonim válasza:
Besz*rok, hogy a nők mennyi idiótaságot képesek kitalálni...
Negatív kalória, indigógyerek, tórárettetóró...
2011. ápr. 22. 22:58
6/8 anonim válasza:
Jeges víz, az negatív kalória. 1 kalória=1 liter víz 1 fokos felmelegítéséhez szükséges energia. Na tehát 2 liter 0 fokos víz 37 fokra való felmelegítéséhez 74 kalóriát éget el. A negatív kalóriás étel csak legenda.
2011. ápr. 24. 16:39
7/8 anonim válasza:
VAN ILYEN AKIK ITT TROLLKODNAK HOGY NINCS MIND NYOMORÉK... CSAK ROSSZUL VAN MEGFOGALMAZVA NEM NEGATÍV KALÓRIA HANEM 0 KALÓRIA GYAKORLATILAG HA OLYAN DOLGOKAT FOGYASZTASZ NEM FOGSZ HÍZNI ,DE FOGYNI SE. ENNYI
2011. jún. 9. 15:36
8/8 anonim válasza:
15:36 ne kiabálj.
És inkább nézz utána, mielőtt mást nyomoréknak meg trollnak hívsz, akkor legalább talán kiderül számodra, hogy nem 0kalóriásnak, hanem valóban negatív kalóriásnak tartanak bizonyos ételeket. És ez az elmélet téves.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!