Mit csináljak, mert már 1hónapja fogyózok és csak 2kg ment le? Az is biztosan víz volt. Keveset eszem. Délig csak gyümölcsöt. Nagyon lecsökkentettem a szénhidrátokat. Édesség nuku. 6után már semmi. Mozgok is hozzá.
Figyelt kérdés
Lehet ehhez köze annak,hogy mostanában állandóan begyullad az epém?Mert úgy tudom az epének jelentős része van az anyagcserében.2009. febr. 11. 19:55
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat!
Közben már egy kicsit megindult a fogyásom és nagyon boldog vagyok! :-)
2009. febr. 14. 17:34
12/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az epédnek van-e ehhez köze, de ezt ha jól látom az előttem válaszolók már megmondták:) A lényeg,ha valamitmegtanultam az az, hogy csak a lassú fogyásnak van értelme. Hidd el én már minden megpróbálta, szűzteától kezve koplalásig mindent. De amit ilyen gyors módszrekkel lefogytam, azt mind kamatostúl visszahíztam. Az , hogy 1 hónap alatt 2kg fogytál teljesen jó, majd következő hónapban több lesz. Azt semmiféleképpen nem ajánlom, hogy bármilyen táplálékegységet megvonj magadtól. A szervezetnek mindenre szüksége van. Csak kis mértékben. egy lényge van az egésznek. Csak akkor egyél amikor TÉNYLEG éhes vagy. És igyekezz minél több természetes eredetű táplálékot enni, zöldséget, gyümölcsöt. És igen is néha, de tényleg néha, ehetsz csokit is. Az hogy 6után nem eszel az nem baj, sőt... Csak ha koplalsz akkor a szervezeted, azt érzékeli, hogy nincs elegendő táplálék, és hogy védje magát azt amit eszel azt elraktározza, és szerintem ezért nem megy neked olyan gyorsan mint szeretnéd. És ne diétázz, vagy fogyókúrázz inkább válts életmódot. Az hogy egészségesen eszel, ne csak egy időszak legyen, hanem az életed része. A szervezet igenis tudja mire van szüksége. Ja és épp hogy reggelizni kellene, inkább akkor egyél más ételt, mint délután, mert azt az energiát amit a reggelivel beviszel, napközben símán lemozgod, de az estéhez közeledve egyre kevesebb energiát használsz fel és ha akkor viszel be többet, akkor nehezebben megy a fogyás.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy válaszoltál és teljesen igazad van! :-)
Próbálok inkább életmódot váltani,hogy a leadott kilók ne jöjjenek vissza.
2009. febr. 19. 13:26
14/14 anonim válasza:
Szia! Szerintem tökéletes az 1 hónap alatt a 2 kg. heti fél kiló ideális. Én úgyanigy fogytam le kb 3-4 hónap alatt 14 kg. Délig gyümölcs a többi kicsit másképp, mint a tied. Ha kiváncsi vagy rá elküldöm a módszert emailban. b.andrea211@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!