Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jól csinálom-e a fogyókúrát?...

Jól csinálom-e a fogyókúrát? Heti 3szor kocogok 20percet, lecsökkentettem a napi étel adagomat, és amit eszek próbálom a lehetőségekhez képest elosztani.

Figyelt kérdés
Vigyázok lehetőleg minél kevesebb zsírt vigyek a szervezetembe. Nem tudom jól csinálom-e, elég-e annyi futás. 93kg vagyok, és 80a célom.
2008. okt. 17. 19:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A futás nem a legjobb módszer a zsírleadásra, ugyanis magas pulzusszámon és ilyen rövid idő alatt a futás főként szénhidrátokat éget, nem zsírt. Jobban járnál heti 2-3x1 óra folyamatos, erőltetett gyaloglással, vagy biciklizéssel vagy úszással.
2008. okt. 17. 19:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Öö félreértettél, nem futok, kocogok normális, de inkább lassú tempóban. Nem fáradok el, csak amennyire normális, viszont nem tudom a 20perc elég-e.
2008. okt. 17. 20:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kocogás bőven jó. Jól csinálod nagyon, így kell :) Persze mellette egséz egészséges dolgokat, nyers zöldséget, gyümölcsöt. Szerintem kb. heti fél és 1 kilo között fogsz leadni, ez lenne a normális is, igy késöbb könnyebb megtartani a súlyt, ellenben a villámdiétákkal.
2008. okt. 17. 20:17
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Hát igazából 20 perc után kezdődik el a zsírégetés szóval ha akarod hogy hatásos legyen minimum 45 percet kocogj.
2008. okt. 17. 20:18
 5/12 A kérdező kommentje:
igen, igen énis erre gondoltam, tudom 20perc után indul el. Csak az a baj, hogy nem bírom már tovább. De ha így nem megoldás akkor bírni fogom:) Egyszer már leadtam villámdiétával majdnem 10kg-ot, de a duplája jött vissza. Most ha éhes avgyok eszek, csak mindig keveset sok vízzel, egyáltalán nem éhezek hálisten. A nagy szerencsém, hogy szeretem a salátákat, gyümölcsöket is:)
2008. okt. 17. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az első 20 percben csak sétálj, és utána kezdj kocogni, vagy intnzíven sétálni még fél órát.

Szerintem teljesen korrekt és egészséges módját választottad a fogyásnak, én ugyanezzel a módszerrel,ami nem is módszer, hanem életmód váltás, fogytam 93 -ról 85 re 6 hónap alatt.

Bár én az úszást választottam, a tied is hatásos lesz, a lényeg a lecsökkentettt ételmennyiségben van, próbáld a kenyeret teljesen elhagyni, tésztaköret ilyesmi minimális legyen, sok folyadék(víz) és hajrá!!!

2008. okt. 17. 20:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, elfelejtettem írni, hogy a gyors diétával pont így jártam jópár éve, másfél hónap alatt 8 kiló lement aztán a következő két évben 16 jött helyette..
2008. okt. 17. 20:51
 8/12 A kérdező kommentje:
fhúú, ez most nem tetszett:) 8 kiló 6hónap alatt? az nagyon kevés lessz nekem, annyit nem fogok tudni kibírni így:( úgy ennék egy jó nagy pizzát, azon kívül mondjuk más nem hiányzik:)
2008. okt. 17. 21:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne viccelj már, egy jó nagy pizzát bármikor ehetsz,föleg délig. csak utána felejtsd el a kalóriás napi adagot

Én sokszor csináltam, hogy megkívántam a tortát, és ettem két nagy szeletet, de aztán kihagytam pl. az ebéd köretét, és csak a natur hust ettem meg aznap.

2008. okt. 17. 21:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ami még nagyon fontos azt írod, hogy vigyázol hogy kevés zsírt vigyél be a szervezetedbe, dehát az meber elsősorban ne a zsírbevitelbőlképez zsírraktárat, hanem cukorból, keényítőből! Arra figyelj nagyon!
2008. okt. 17. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!