Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 éves korban leadni 3 hónap...

15 éves korban leadni 3 hónap alatt 10kg-t, az ártalmas, illetve mennyire?

Figyelt kérdés
3 hónap alatt leadtam 10kilót, és nem tudom mennyire ártalmas, ha egyáltalán az-e, például: a növekedésben vagy hasonló :\
2011. febr. 11. 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem olyan gyors tempó, nem lesz belőle gond, szerintem.

Arra az egyre figyelj, hogy ne legyen belőle "jojó", ne szedd vissza kamatostól.

2011. febr. 11. 18:39
 2/12 anonim ***** válasza:

Hogy adtál le 10 kg-t 3 hónap alatt?:)

Én márciustól akarok elkezdeni futni:)

Tavaly én 5 hónap alatt adtam le 10 kg-t de sajnos 4et vissza szedtem. Újra neki akarok állni. :)

2011. febr. 11. 18:41
 3/12 A kérdező kommentje:

Az elején úgy kezdtem bele, hogy napi 40percet megállás nélkül ugróköteleztem ..

Utána hogy minél jobban gyorsítsam, és látványosabban fogyjak, minél kevesebbet ettem (de reggeli + ebéd mindig volt rendesen) csak a délutáni "nass" és a vacsoráról mondtam le.

És mindezek mellett rendszeresen és rendesen edzettem :)

2011. febr. 11. 18:48
 4/12 anonim ***** válasza:

:) És nem éheztél soha? :)

Én kalóriát számoltam és néha napján mozogtam. :D Egy héten 2-3szor valamikor mindennap mikor éppen rá értem :)

2011. febr. 11. 18:52
 5/12 A kérdező kommentje:

Hát volt amikor éheztem, de nem drasztikusan :D

De ha azt nézzük, az a kis "éhség" megérte, ahhoz hogy jó súlyt mutasson.

Viszont attol félek, ahogy olvasgatok, hogy ezzel a fogyással, úgy hogy kevesebbet étkeztem, így az anyagcserém "romlott", és könnyen visszahízhatok, és nemtudom hogy tudnám újra felgyórsítani, hogy jó legyen az anyagcserém ..

Meg olyasmit hallottam, hogy 15 éves korban káros a fogyókura, hogy megállhatok a növekedésben, és ez nemtudom mennyire igaz :O

2011. febr. 11. 18:57
 6/12 anonim válasza:
Hány kiló voltál fogyás előtt? Én is 15 éves vagyok és 170cm és 48 kiló rendszeresen sportolok röplabdázok futok(napi 9 km-ert) az elején fárasztó volt de most már megszoktam.. Szerintem semmi bajod nem lesz!
2011. febr. 11. 19:59
 7/12 A kérdező kommentje:

170 cm-dre 48 kiló? hát akkor nagyon jól tarthatod magad :D

Én 68 kiló voltam fogyás elött, és most vagyok 58 :)

2011. febr. 11. 20:05
 8/12 anonim ***** válasza:

annyi lehet a gubanc, hogy még fejlődésbe vagy, este mi a fa.szt épít be a szervezeted, ha nem vacsorázol?

nyilván nem lesz kóros fejlődési rendellenességed, de ha nem is fejlődsz "rendesen" (hiszen pont a vacsorát hagyod ki) és harcművész sem vagy (feltételezem) akkor mi maradsz?

próbáld szerintem megtanulni, milyen tápanyagokat és mennyit kellene enned, és ezt figyelembe véve fogynod, lehet ezt úgy, hogy ne legyen számodra káros hatása az egésznek.

2011. nov. 9. 09:53
 9/12 anonim ***** válasza:
3 hónap alatt normális, a minusz 10 kg. Miután írtad, hogy rendesen és kitartóan edzel ezért azt javaslom, nyugodtan vacsorázz is, úgyis ledolgozod. Nem azt mondom, hogy nokedlit egyél pörkölttel, de valami könnyű ételt nyugodtan egyél vacsorára. Már csak azért is, mert tényleg fejlődő szervezet vagy.
2011. nov. 9. 12:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Jujj én is leakarok fogyni ennyit!!! én 172centi vagyok és 51 kiló, 45 kg az álom határ!! ja én is 15/L vagyok ;) már így is fogytam 6kg, de ez kevés... mit tudsz ajánlani?? nem szoktam reggelizni se ebédelni, délután 4 kötül eszek, de akkor sem sokat.., súllyzózni szoktam, és úgy általában erősíteni, és nyújtani... csak az a baj hogy néha rámtör a zabálhatnék, és alig bírom megállni.. szerintem tök jó hogy ennyit fogytál! :D gratulálok!!
2011. dec. 2. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!