Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ha romlott a szemem de nem...

Ha romlott a szemem de nem tudok rögtön elmenni szemészetre, csak pár hónap múlva, az ártalmas a szememnek?

Figyelt kérdés
-3as a szemüvegem, rövidlátó vagyok. Mi lesz ha nem megyek szemüveget cseréltetni?
2010. okt. 16. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább a fejednek.Lehet, hogy fájni fog a fejed gyakran.
2010. okt. 16. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
akkor menj el egy optikába méretni....nincs pénzed szemüvegre, vagy nem kapsz időpontot a szemészetre?
2010. okt. 16. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem ártalmas szerintem.

Én már júniusban éreztem, hogy romlott a szemem, akkor el is mentem a dokimhoz, de ő nem írt fel új szemüveget, mivel előtte januárban írt fel újat. Azt mondta, hogy semmi értelme ilyen gyakran új szemüveget csináltatni, mert többet árt, mint használ. Azt mondta, hogy majd ősszel menjek vissza, akkor megnéz megint (nem is kért pénzt júniusban, szóval nem a pénz miatt csinálta :).

Most meg én nem megyek vissza, megvárom a januárt, hogy leteljen az egy év, mivel azt vettem észre, hogy június-július óta semmit nem romlott a szemem, előtte viszont 4-5 havonta csináltathattam volna új szemüveget. :)

2010. okt. 16. 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, és a nekem is -3,0-as az egyik szemem, plusz még -0,5 cylineres is van "rajta", a másik szemem -2,5.
2010. okt. 16. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!