Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha biciklizek, attól csak a...

Ha biciklizek, attól csak a combomról és a fenekemről fogyok, vagy esetleg a hasamról is?

Figyelt kérdés
csak kifejezetten a lábról és a fenékről lehet fogyni a biciklizéstől, vagy a hasról is leszedi közben?
2011. febr. 8. 11:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Amikor én rendszeresen bringáztam (hétköznapokban napi 10-20 km-t és hétvégente 60-120 km-t), akkor még a karomban is éreztem a változást!

A bringázás inkább izmosít és formál, mint fogyaszt. De persze fogyaszt is azért, főleg ha az emberem van felesleg.

Én azt vettem magamon észre, hogy valamivel vékonyabb lettem, meg bizony izmosabb. Az egész testemre értve, de persze igazán a láb+popóra hatott. Szóval úgy éreztem fogytam, még a nadrágjaim is nagyok lettek rám... Viszont kilóban nem változtam, sőt inkább több lettem 1-2 kilóval.

Mondjuk rajtam sok felesleg nincs, inkább aránytalan súlyeloszlás. A hasam se volt nagy soha, így ebben nem vagyok kompetens. De azért has+derékban is jobbnak éreztem magam a bringázástól. Igazából annak örültem, hogy a nagy s@ggem színizom lett tőle, és az jó... :-)

Most, hogy rég nem bringáztam, kb visszaalakultam, de még nem teljesen, ja és plusz felesleg sem jött fel a szünettől. Igyekszem minél előbb előszedni újra a bringát!

Bringázz te is, az sosem árt!!!

:-)

2011. febr. 8. 13:14
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) akkor majd azt is fogom csinálni és futok meg hasizmozok is majd :D
2011. febr. 10. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!