Hogyan kaparjam össze a szétesett kitartásomat?
Kb másfél hónapja fogyókúrázom, diétázom és tornázom is. Eredménye már van, hét kilót fogytam, látom is, érzem is, igaz, még hét kiló mindig van rajtam az eredeti súlyomhoz képest (babázás miatt híztam ennyit).
Egyébként a kitartásommal, az akaraterőmmel semmi gond, még egyetlen egy ilyen nehéz nap sem volt, mint a mai.
Most viszont a hangulatom a béka segge alatt van, semmi sem jó, semmihez sincs kedvem, minden szürke és lapos, ma még a torna is kimaradt kivételesen, bekészültem rá és mégsem kezdtem el. Eddig az is hidegen hagyott, hogy a férjemre külön főzök nap, mint nap, én meg csak rágcsálgatok, egyáltalán nem érdekelt.
Ma viszont még a diétához sincs kedvem, a gyomrom is felfordul, ha arra gondolok, hogy mit ehetnék és legszívesebben a délutáni séta végén a mekiben kötöttem volna ki.
Nektek is vannak ilyen napjaitok? Mivel bátorítsam magam?
Igen, en is arra tippelek, hogy a mensi a ludas a dologban. Szules ota meg nem volt, de most elkezdtem fog.gatlot szedni, ami valoszinuleg most ingerli a hormonhaztartasomat es ezaltal a hangulatomat is...
Nah meg a jelenlegi idojaras sem tesz jot a lelkemnek, mar egy hete pocsek ido van (kulfoldon elunk) es alig tudunk kimozdulni, csak a kotelezo dolgok ugyintezesere. Azt hiszem, hogy kezdek belekockasodni a lakasba es gondolom ezzel egyutt megy el a kedvem mindentol, meg a dietatol is.
Ha ennek most valamit, akkor meg rosszabb lenne, mert gondolom, hogy lelkiismeret-furdalasom is lenne.
Tea, ha a diétád engedi, akkor (jó minőségű, lehetőleg brie vagy camambert) sajtot/krumplit/avokádót (mert telít) csipegess.
Ma rossz napom volt, csináltam családnak palacsintát, előttem ették a húst, nekem meg csak zöldség volt...most is korog a hasam, nekiálltam varrogatni.
Szia:)
Először is ne add fel, nagyon szépen haladsz!
Másodszor az ember lányának kell egy kis lazítás. Nálam a bűvös 1 hónap után jött a jól megérdemelt "Vidám Vasárnap". Hogy ez mit takar? Egy hatalmas adag fagyikehely a kedvenc cukrászdában. Olyan elégedett voltam, mint még sosem :) Hajrá, 1 kényeztetés havonta belefér!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Jelentem, hogy túléltem a tegnapot különösebb bűnbeesés nélkül. Igaz, így szinte egész nap nem is ettem semmit, mert az engedélyezett ételekhez semmi kedvem sem volt, cserében viszont megkértem a férjemet, hogy altassa el ő az éppen fogzó nyűgös babánkat (szerintem szegénykém napok óta tartó nyűgössége miatt voltam én is nyűgösebb), így én korán ágyba bújtam és szundítottam egy nagyot. Ma minden jónak tűnik eddig, hajnalban már tornázni is volt kedvem, a mai ebédemet is örömmel fogadom és nincs nassolhatnékom, ráadásul az idő is szép, úgyhogy délután kirándulunk! :-)
Viszont azon erősen elgondolkodom, hogy ha legközelebb hasonló napom lesz, akkor megfogadom az utolsó hozzászóló tanácsát és tartok egy örömebédet. :-)
Köszönöm a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!