Mondanátok vacsorára olyan ételt, amiben sok a fehérje és olcsó?
általában reggelire tk kenyér sok felvágottal, tojással zöldséggel, néha zabpehely
10óraira, uzsira gyümölcsöket
ebédre meg vacsira mikor mit: húst pl csak 3naponta tudok enni, akkor is kb 20 dkg-t, egyébként zöldségsalátát, néha 3-4 tojást, van, amikor túrót.
egy hétre 50-60dkg csirkemellet, 10db tojást és fél kiló túrót, fél kg zabpelyhet tudok venni, ebben kb. összesen 300g fehérje van, ennyire futja. valakinek ez 2 napi adagja :(
12.50: 174/70 vagyok, szóval nem kövér, de azért még 5kg-t szeretnék leadni, hogy magabiztosabban mehessek majd a strandra :)
és nem annyit igénylek, hanem annyi JUT. és igen, néha éhes is vagyok, de akkor is úgy vagyok vele, hogy 500 ft= 1kg fehérkenyér + 15dkg párizsi + 250 dkg háztartási keksz + 2-3 cukros joghurt... (eddig ilyesmiket ettem), na akkor inkább már legyek éhes egy kicsit, minthogy ezt tömjem magamba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!