Milyen jó és viszonylag olcsó fehérje készítményt ájánlatok?
Kicsit erősödni szeretnék ,és otthoni "gyurogatás" melett szedném,hátha ettől kicsit "megnőnék" (60kg vagyok).
Kösz!!!
a fehérjétől nem fogsz nőni,diétakor pl mi testépítők megemeljük a fehérjebevitelt
body-builder.hu
Kösz de ez kicsit drága nekem.
A Wpc80 tejsavófehérjéről tudtok valamit ,érdemes megvenni???
www.tejpor.hu
Én úgy tudtam a fehérjétől lehet izmosodni (nőni) a leghatékonyabban. (persze a kokszon kívül)
Pár hónapja vettem naposimot de nem szedtem be ,inkább természetes izmok kellenek. (még ha sokkal több munka is)
Igazad van hogy nem szedted be a napo-t!
A biotech-nek jó cuccai vannak, és lehet hogy kicsit drágák, de bioboltban kis kiszerelésben is kapsz, és tescoban is vannak jó áron!A tescoban kapható nevesincs porokat is a biotech gyártja!Nézz körül, biztosan találsz magadnak megfelelőt!De én nem fehérjét vennék, hanem tömegnövelőt, abba több minden van, nem csak fehérje!És olcsóbb is!Vehetsz mellé vitamint, ami nagyon fontos az egészséges izom növekedéséhez.Jó edzést, és szép eredményt kívánok!
Ez csak egy pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!