Ma voltam futni először, jó lessz ez így ahogyan csináltam és csinálni fogom? Fogok majd így fogyni? 67kgból 10 et szeretnék leadni
Figyelt kérdés
ma fél órát lassan futottam persze ebből 6-7perc gyaloglás volt..
Azt terveztem hogy egyik nap futok a másik nap biciglizek.
A futást szép lassan felakarom tornázni 60 percre pl minden héten 5 perccel többet és majd egy órát.
De nem tudom mennyit bicózzak?!
2009. febr. 6. 14:09
1/2 anonim válasza:
A diétádtól függ... javaslom nézz meg egy testépítő oldalt, mert ők értenek legjobban a zsírvesztéshez. (egyébként meg ne a súlyodat nézd, mert abszolút nem mérvadó, a testzsír százalék a lényeg, amit a tükörben is látsz)
2/2 anonim válasza:
ha fogyni szeretnél akkor jó a futás viszont a zsír csak egy bizonyos idő után kezd el égni én ugy tudom az kb 45 prc után kezd égni legalábbis nekem az edzőm azt mondta. persze a rendszeres evés nagyon (reggeli, 10órai,ebéd, uzsonna, vacsora) fontos délig egyél szénhidrátos ételeket dél után meg inkább gyümölcsöt zöldséget és szárnyashúst vagy halat a húst inkább csak dinszteld és persze ízlés szerint ízesítsd inni meg bármit ihatsz az nem mérvadóés a legfontosabb 6 után ne egyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!