Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma voltam futni először, jó...

Ma voltam futni először, jó lessz ez így ahogyan csináltam és csinálni fogom? Fogok majd így fogyni? 67kgból 10 et szeretnék leadni

Figyelt kérdés

ma fél órát lassan futottam persze ebből 6-7perc gyaloglás volt..

Azt terveztem hogy egyik nap futok a másik nap biciglizek.

A futást szép lassan felakarom tornázni 60 percre pl minden héten 5 perccel többet és majd egy órát.

De nem tudom mennyit bicózzak?!

2009. febr. 6. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
A diétádtól függ... javaslom nézz meg egy testépítő oldalt, mert ők értenek legjobban a zsírvesztéshez. (egyébként meg ne a súlyodat nézd, mert abszolút nem mérvadó, a testzsír százalék a lényeg, amit a tükörben is látsz)
2009. febr. 6. 14:58
 2/2 anonim válasza:
ha fogyni szeretnél akkor jó a futás viszont a zsír csak egy bizonyos idő után kezd el égni én ugy tudom az kb 45 prc után kezd égni legalábbis nekem az edzőm azt mondta. persze a rendszeres evés nagyon (reggeli, 10órai,ebéd, uzsonna, vacsora) fontos délig egyél szénhidrátos ételeket dél után meg inkább gyümölcsöt zöldséget és szárnyashúst vagy halat a húst inkább csak dinszteld és persze ízlés szerint ízesítsd inni meg bármit ihatsz az nem mérvadóés a legfontosabb 6 után ne egyél
2009. febr. 6. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!