Fogyókúra miatt problémák?
Figyelt kérdés
Milyen problémák jöhetnek fel ha fogyókúrázunk (egészségügyileg?pl azt hallottam, hogy a menstruációval lehet probléma, de nem tudom, igaz-e ,vagy mikor igaz.15 éves vagyok és egy keveset le szeretnék fogyni(kb. 7-8 kg).És tudni szeretném, hogy kockáztatok-e valamit ( a pluszok elveszítésén kívül:))2011. jan. 26. 21:04
1/3 anonim válasza:
A mensesel elsősorban nem a fogyókúra, hanem a túlzott fogyás miatt szokott probléma lenni. Magyarán ha x kilóval az ideális súlyod alatt vagy akkor kimaradhat a vérzésed. A túlzott soványság sem egészséges ráadásul ronda is.
2/3 anonim válasza:
Ha egészséges úton jársz, akkor nem tudom elképzelni, hogy bármilyen probléma is felléphet. Jómagam már hónapok óta áttértem egy egészségesebb életmódra, a kilók vesztésén kívül semmi nem mutatkozik.
3/3 anonim válasza:
így van
ha normálisan, egészségesen fogyózol (szóval megvan a napi min.1200kcal és normálisan eszel,+normálisan válogatod össze a ch-fehérje-zsír-vitaminok arányát (szóval nem az van hogy na mostantól csak zöldség-gyümölcs és semmi zsír meg ilyen hülyeségek) és mellé normálisan tornázol akkor semmi bajod nem lesz
persze elegendő folyadékmennyiség is kell de azt se szabad tulzásba vinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!