Ma reggel telezabáltam magam mindennel ami csak az utamban volt. Mit csináljak most?
zab+ fehérjeturmix
csirke+rizs
csirke+zöldség
+edzés után fehérje
Hú biztos tényyeg nagyon elrontottam valahol :)
Lehetséges, hogy van valami a levegőben, mert én is pontosan így jártam ma. Tudtam, tudtam, hogy már elég, de csak ettem, most meg tiszta hülyének érzem magam emiatt?!
Délután futok egyet, ha nem lesz túl hideg.
Semmit. Lány vagy? A ciklus változásai is irányíthatják az étvágyat. Majd máskor meg alig eszel valamit.
Nem az a célod, hoyg mindennap azonos mennyiségű táplálékot vegyél magadhoz, hanem az hogy tartsd a súlyodat. Ha egy nap reggelől estig csak falsz,akkor sem fog megváltozni a súlyod - mert valószínűleg a következő napokban alig kívánsz enni.A lényeg, hogy mondjuk eg yhónap összkaja mennyisége ne legyen több a kívánatosnál.
Nme jó dolog, ha egyszer eszel egy jót, s utána mindjárt tenni akarsz ellene valamit. Pont ettől(a gondolattól) lehet meghízni. Egyszer eszel, máskor nem - így tartani fogod a súlyodat. Érted? Ha nem központi kérdés az evés az életedben. Akkor nem hízol el. Ma ennyit ettél, máskor meg esetleg nem eszel egész nap - kit érdekel?! Vannak a kajánál fontosabb dolgok is az életben.
Leírom, mit ettek az óvodás gyerekeim, mikor nyaraltunk:
(fejenként)
reggeli: 2 dl narancslé. 3 szelet kenyér, vajjal, 1 kockasajt, 1 pohár kakaó, 1 tálka müzli, 1,5 dl joghurt fél banán (igaz 1,5 óra alatt) - élvezték.
Nap közben 1 lángos, egy kukorica, 2gömb fagyi, 1 alma 2dl szörp
Este: leves, kis szelet hús, krumpli, desszert
Lefekvés előt: negyed tábla csoki, vagy 10 dkg gyümölcs, vagy keksz
Mégse hízott egyik sem egy dekát sem, mindkettő 25 kg alatt maradt.
Persze, ha egész évben ennyit ennének, lehet hogy híznának.
Különben egy rendes reggeli az 3 kifli, 3 tojás, nagy bögre tea cukorral, vagy kakakó, kávé, savanyúság, gyümölcs, úgyhogy a te reggelid nem hiszem hogy több ennél.
Hallottad már, hogy "Reggelizz úgy, mint a király?"
Lehet, hoyg tízóraira így meg sem éheztél, s már is magadnál vagy. Vag yha még ebédre sem, akkor ne szedj annyit, vagy ne egyél desszertet!
"zab+ fehérjeturmix
csirke+rizs
csirke+zöldség
+edzés után fehérje
Hú biztos tényyeg nagyon elrontottam valahol :)
szerintem ebben kevés a szénhidrát, és nagyon kevés az íz. Ízetlen dolgok. Szerintebb fűszeresebben, változatosabban kéne enned.Nagyon jó gasztroblogok vannak. És kell csoki is!
És lásd a cukrot kívántad: méz, süti, müzli.
Fontos a sejtjeinket cukorhoz juttatnunk reggel!
És az ásványianyag raktáraid is kimerülőben lehetnek. Ezek alapján, amit kívánsz, én az sejtem, hogy sok vasat, magnéziumot, cinket tartalmazó kajákat kellene enned.
Vag yegy kis Béres csepp lehet jót tenne.
Nme véletlen kívántad meg, valami hiányzik, nem lehet ilyen egyoldalúan táplálkozni! Pl. vöröshúst, belsőséget, tojássárgát, diót, babot mikor ettél? Mert az is kell!
A lányomon s magamon ez figyeltem meg.
Egyél ilyeneket, sokat: banán, dió, marhahús, máj, pisztácia, szardínia, tökmag, mogyoró.
Ha kimeríted magadat( a raktáraidat) akkor hiába az elképzelt kilókat mutatja amérleg - asejtjeid mégis éheznek. És pont akkor, ha nem kínálod fel magadnak a megfelelő, hiányzó táplálékot, akkor épp abból fogsz többet enni, amiből már így is túl sok. Ettől lehet pont elhízni. Szerintem túl sok fehér húst eszel. Attól csak köszvényt kap az ember. Elég hetente kétszer, vörös hús kéthetente, de ha mondjuk bebizonyosodik, hoyg most vérszegény vagy, akkor neked most hetente kétszer.
A többi nap bab, borsó, dió, mák, ilyenek.
Ha ez a dolog, hoyg nagyon megkívánsz sok hasonlót, többször ismétlődne, akkor érdemes eg yvérképet csináltatni. Rajtunk mindig akkor jön ki a kívánósság, amikor a vas szintje nagyon alacsony a vérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!