Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma reggel telezabáltam magam...

Ma reggel telezabáltam magam mindennel ami csak az utamban volt. Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Célom a súlytartás lenne, de ma reggel mintha bekattantam volna és megettem 1 tk kiflit sonkával mozarellával (ennyi lett volna a reggelim) meg némi szedret, de aztán még megettem kb 100-150 tk műzlit vay 2 evőkanál mézzel, meg kb 1 olyan családi pizza szeletnek megfelelő pizzamennyiséget és még 3 puszedlit. Nem tudom mi ütött belém, most teljesen el vagyok keseredve, hogy ennyire a kajálás irányít. A hasam akkora mint egy 5 hónapos terhesé, annyira tele van. Mit csináljak most?
2011. jan. 25. 10:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Tornázz kb 2 órát, és vacsira egyél egy 175 grammos kefirt...
2011. jan. 25. 11:03
 2/20 anonim ***** válasza:
Semmit nem csinálj, nem érdemes rajta keseregni. Én egy fogyókúra közepén vagyok, leadott 10 kilóval, maradt még ugyanannyi. Ma reggel rám is rámjött a kajaőrület, megettem két szendvicset, és két tábla csokit. Ha nem csinálod sűrűn, akkor nem lesz semmi, mindenkinek vannak gyenge pillanatai. Legalábbis velem előfordul. 3 hónapja diétázom, ez volt a 3. ilyen alkalom. Mégis fogytam. Holnapra elmúlik ez a bűnös teltség érzeted is és újult erővel belevághatsz a diétádba.
2011. jan. 25. 11:04
 3/20 A kérdező kommentje:

ma reggel lehet, hogy volt valami a levegőben ... :)

kicsit várok, hogy lejjebb menjen a kaja, aztán elmegyek futni. Talán attól majd jobban érzem magam.

2011. jan. 25. 11:06
 4/20 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Amúgy én napok óta telezabálnám magam...

Ma reggel megengedtem magamnak egy kis pudingot :P

2011. jan. 25. 11:08
 5/20 A kérdező kommentje:
hát énis jobban jártam volna egy kis önkontrollal...:(
2011. jan. 25. 11:10
 6/20 anonim ***** válasza:
56%

Azért, mert valami rossz módon diétázol és kiéheztetted a szervezeted. Kellett neki, ő nyert, a te esetleg újságból, netről szedett diétád vagy étrended vagy nem tudom milyen parasztvakító módszered meg vesztett.

Hidd el, a szervezeted mindig jobban tudja nálad, hogy mi kell neked, bár az ilyen zabálás nem igazán jó, de hát ez van.

2011. jan. 25. 11:38
 7/20 A kérdező kommentje:
Kérlek, ne becsüld alul a tudásom, anélkül, hogy ismernél. Nem követek semmilyen nőimagazinból vett diétát, sőt mint írtam, nem fogyás a célom, nem diétázom, csak egészségesen táplálkozom és sportolok. De ma reggel valami elpattant bennem, úgy éreztem, hogy kellenek az ízek, meg valami, ami felvidít. Hát így történt, de most megint kénytelen vagyok összeszedni magam.
2011. jan. 25. 11:44
 8/20 anonim ***** válasza:
Én 28 kilótól szabadultam meg. De minden fogyókúrázó (vagy aki tartani akarja a súlyát, mint már én is) életében előjön az ösztönös éhségérzet, amit önkontrollal már nem lehet irányítani. Tapasztalatom szerint a hideg, rossz idő nagyban befolyásolja, menstruáció, rossz hangulat. De elmúlik, én úgy 3 éve tartom a leadott kilókat, de periodikusan nálam is előjön, hogy felzabálom a hűtőt, mert olyanom van. Ne aggódj, főleg ne stresszelj, egészségedre!
2011. jan. 25. 11:51
 9/20 anonim ***** válasza:
29%

Ha egészségesen táplálkoznál, akkor eleve fel sem merülne ez a fajta kifosztom a hűtőt effektus, mert rá lenne állva a szervezeted egy bizonyos mennyiségű fehérje bevitelre, meg persze némi szénhidrát is kell, de gondolom a nagy kalóriaszámlálásba ez nem fér bele, na itt a gond.

Éhezteted a szervezetedet, az meg "szerencsétlen" feléli a tartalékait ( ettől te még nem fogysz, tévedésben vagy ) és amikor végképp nincs, amihez nyúljon, akkor jelez pánikszerűen és akkor jön a nagy zabálás.

Ez egy ördögi kör, amit te és még sokan mások csinálnak, soha nem jössz ki belőle...legalábbis hosszútávú eredménnyel.

2011. jan. 25. 11:55
 10/20 anonim ***** válasza:
szerintem meg ez mindenkivel előfordul néha, ha nem ez lesz minden nap akkor nyugi. Ezt a mai napot nevezd ki pihi napnak , pihenj lazulj, ez erőt ad a továbbiakhoz.
2011. jan. 25. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!