Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha az étkezésen nem változtatu...

Ha az étkezésen nem változtatunk, de elkezdünk sportolni, mondjuk napi 1 óra aerobic, akkor fogyhatunk?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 08:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A számolgatósnak üzenem, húzzon az anyjába! Nem vagyok kíváncsi a véleményedre, egyszer már írtam, hogy nem akarok számolgatni! Ha neked ennyi szabadidőd van, hogy minden nyamvadt falat után számolgass, egészségedre! Én nem ezt teszem!
2011. jan. 24. 12:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

én naponta keményen 40-60 percet aerobikozom viszont az étrendemen nem változtattam (amúgy sem eszem nagyon lisztes dolgokat meg édességet) és semmit nem fogyok.(bár mondjuk nekem nem is kell) ez arra elég hogy súlyt tartsak és formásodjak.

de szerintem ha egy túlsúlyos tényleg! naponta egy órát aerobikozik és mondjuk nem tömi degeszre magát akkor lehet változás.

de akkor az igazi ha diéta is párosul mellé.

2011. jan. 24. 12:12
 13/21 A kérdező kommentje:
Persze, én sem úgy gondoltam, hogy csoki meg miegymás, csak én olyanokat alapból nem eszem. Ez a kis felesleg már régóta rajtam van, most döntöttem úgy, hogy már "nincs rá szükségem". És mivel nem igazán van mit változtatni az étrendemen, kíváncsi volta, hogy így beválhat-e. Azt még meg tudná valaki írni, hogy mi az amit mindenképp hagyjak el? Mi a leghízlalóbb?
2011. jan. 24. 12:24
 14/21 anonim ***** válasza:

ami fontos: vacsorára már soha ne egyél szénhidrátot. csak fehérjét max egy kis zöldséggel. a gyümölcsöket is hanyagold este. ha teheted hagyd el a cukrot is, teát lehet inni nálküle is csak szokás kérdése.

kenyeret csak reggelire és akkor is rozskenyér vagy telj. kiőrlésű. vagy ehetsz zabpelyhet (cukros müzlik felejtősek)

ami még fontos szerintem hogy köretként húsokhoz, csak zöldséget egyél. szerintem ha ezt a pár dolgot betartod már sokat tettél a diéta érdekében. ha nassolni akarsz akkor étcsokiból ehetsz pár kockát, a legjobbak a 75% feletti kakótartalmúak.

2011. jan. 24. 12:40
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Hoppá, nem tudtam hogy ez itt az unintelligens hájas disznók találkozója!
2011. jan. 24. 12:44
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

Hogy ez az utolsó milyen primitív :DD Élvezet ilyenekkel találkozni, biztos sok dolgod van ma is, hogy ilyeneket írogatsz:D

Szerintem se számolgass, azok mellé amiket leírtál, a napi egy óra edzéssel pár hónap alatt biztosan szép eredményt érsz el:)

2011. jan. 24. 12:54
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Én vagyok a primitív? Véletlen se a kérdező, ugye, aki anyázik? :)

Disznók tartsatok össze! :)

2011. jan. 24. 12:55
 18/21 anonim válasza:
95%
kedves 67%-os!Igen anyázott a kérdező miután flegmán s csöppet sem értelmesen válaszoltál neki.Megjegyzem,aki 5 kg felesleggel rendelkezik azt ledisznózod?Nagyon értelmes vagy.Kíváncsi lennék rajtad ugyan hány kg felesleg van,mert ilyenkor mindig jön a kamu duma hogy rajtam nincs felesleg blablabla!Szóval,úgy mint a kedves kérdező én is azt mondom,menj an.yádba,ne itt írkálj baromságokat!
2011. jan. 24. 13:06
 19/21 A kérdező kommentje:
Így van "kedves" 67%-os! Kértem, hogy hanyagolj az értelmetlen válaszaiddal.Ha ezt sem bírod felfogni, hogy akarsz te bárkinek is tanácsot adni?! Menj szépen vissza és számolgasd a kalóriákat...
2011. jan. 24. 13:10
 20/21 anonim ***** válasza:
93%
Szerinted mindenki hájas disznó aki nem akar számolgatni?! Hát egyáltalán nem! Csak épp több eszünk van mint neked. Esetleg megcsinálnád az adóbevallásomat kedves 67%-os? időd mint a tenger...
2011. jan. 24. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!