Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha az étkezésen nem változtatu...

Ha az étkezésen nem változtatunk, de elkezdünk sportolni, mondjuk napi 1 óra aerobic, akkor fogyhatunk?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 08:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Ha az étkezés nem valami extrém rossz, hanem átlagos. Mert ha naponta 3-4000 kalóriát nyomatsz, akkor az aerobic max súlyt tartani segít majd.

Azért persze gondolom, hogy nem eszel annyit, de sokban függ azért ez az étrendtől. Ha nem is eszel kevesebbet, megregulázni nem árt, pl az ételek időzítését megoldani.

Egyébként el tudom képzelni.

2011. jan. 24. 08:39
 2/21 anonim ***** válasza:
Pontosan. Ha eddig is normálisan kajáltál, akkor rendben lesz. Ha állandóan hamburgert és sült krumplit eszel csokitortával meg kólával, akkor nem segít.
2011. jan. 24. 08:51
 3/21 anonim ***** válasza:
Semmit sem ér, ha sz@rul eszel.
2011. jan. 24. 09:41
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem eszem szarul, nem kólán meg sültkrumplin élek, ezért nem akarok változtatni rajta
2011. jan. 24. 10:54
 5/21 anonim ***** válasza:
0%

Az 1 dolog, hogy nem kólán meg sültkrumplin élsz.

Mennyi fehérjét, szénhidrátot fogyasztasz és hány órakor?

2011. jan. 24. 11:02
 6/21 anonim ***** válasza:
Na jó, az utolsó már nagyon eltúlozza, nem kell ezt ennyire sarkosan venni, max ha extrém módon elhízott vagy, illetve ha van valami olyan egészségügyi problémád, ami megkívánja ezt a fanatizmust. Nem kell -és nem is lehet, mert belebolondulsz- mindent grammra pontosan kiszámolni... Az a lényeg, hogy egészséges ételek mindig szerepeljenek az étrendedben (zöldség, gyümölcs, hal, tejtermékek, sovány hús, disznőhúst iktasd ki amennyire csak lehet), kerüld a cukrozott innivalókat (az úgynevezett 100%-os papírdobozos gyümölcslevek is tele vannak hozzáadott cukorral), mert ezek üres kalóriák, teljesen feleslegesek, hiszen se az éhségedet, se a szomjadat nem fogják csillapítani. És a lényeg: 100 %-ban semmilyen kaját nem kell kiiktatnod, mindent lehet, csak módjával. Persze az valóban nem egészséges, ha este teleeszed magad meleg (főtt) étellel, ezeket inkább hagyd meg ebédre. És ige, ha egy "átlagos" étrend mellett elkezdesz sportolni, akkor 2-3 kg simán lemegy,e z tapasztalat!
2011. jan. 24. 11:08
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, főképp az utolsónak. Csak az volt a érés, hogy lehet-e így leadni egy pár kilót. kb. 5 kiló felesleg van rajtam, nem vészes. És eszem ágában sincs számolgatni a kalóriákat...
2011. jan. 24. 11:10
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

Igen, mert baromi megerőltető megsaccolni, hogy hány gramm, és 2 perc kikeresni a táblázatból :D

Hát akkor maradjon csak rajtad az az 5 kg háj.

2011. jan. 24. 11:12
 9/21 anonim ***** válasza:
91%
én is igazat adok az utolsó előttinek, mert felesleges folyton csak számolgatni... akkor az evés is olyan lesz kb mint az adóbevallás, elveszíti az élvezeti értékét. én se számoltam soha semmit, mégis fogyok egészséges táplálkozással és mozgással folyamatosan..
2011. jan. 24. 11:59
 10/21 anonim ***** válasza:
Szerintem se kell számolgatni. Attól még hogy jó módszer, nem biztos, hogy szükség van rá, inkább nagyobb súlyfelesleg esetén kellhet. 5 kilót leadni nem egy agyműtét. Amúgy sem grammokat kell enni, hanem annyit, amennyivel jóllaksz. Ez lehet, hogy valakinek x gramm, valakinek meg y ...
2011. jan. 24. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!