Mennyire hatásosak az un. "2hetes diéták" amivel 8-10 kg fogyhatunk és egy évben 2szer ismételhetjük meg?
Lehetséges.
Egy gond van vele, nem zsírból fogsz fogyni, hanem vízből meg izomból. Én is végigcsináltam egyet, nagyon lefogytam, roppant büszke voltam magamra, aztán újabb két hét után az utolsó grammig visszajött minden.
Gyorssegélynek jó, ha hirtelen kell belefogyni egy ruhába és nem baj, ha aztán visszajön a súly, de hosszú távon nem lesz jó, hidd el.
A másik gond vele, hogy felborítja a tested normális működését, és ha abbahagyod, még hízékonyabb leszel. Inkább igyekezz életmódot váltani, és sokkal lassabban, de százszor tartósabban fogyni.
Sok szerencsét!
hűha, ez nagyon egyszerre volt :-)
Ketten is ugyanazt mondtuk, úgyhogy nyugodtan hidd el! :-)
Utolsónak: nem mindegy, hogy egy 200 kilós ember akar fogyni, vagy egy olyan, aki mondjuk csak 60.
Izomból ne fogyjunk zsír helyett, az előzőeknek teljesen igazuk van.
Az általuk említett következményeken túl a gyors fogyás a lehető legjobb narancsbőr növesztésére- a tönkretett szövetek miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!