Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék leadni 10 kilót,...

Szeretnék leadni 10 kilót, gyorsan! Mondani valami jó diétát?

Figyelt kérdés
50-52 kiló vagyok de szeretnék 40-42 lenni elég alacsony vagyok és tudom hogy 50 kiló még nem sok de olyan hülyén nézek ki. Ha tud valaki valami jó gyakorlatot otthonra amivel combról és fenékről lehet leadni nagyon megköszönném. Sajnos nem tudok eljárni rendszeresen sportolni, nincs rá időm. Ha lehet azért valami emberi diétát mondjatok mert elég rossz a vércukrom és nem bírom ki ha egész nap csak vizet iszom.
2011. jan. 22. 23:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Van egy módszer ami a lehető leghétköznapibb, mégis mindenki a csodadiétákkal szenved....

Semmi zsír, helyette olívaolajjal főzni!

Semmi cukor, kávéba helyette édesítő (édességként diétás joghurt, gyümölcs)

Semmi liszt, helyette csak zeljes kiőrlésű! (kenyér helyett meg abonett vagy max korpás kenyér, barna magvas kenyér)

Még egy dolog: este 5-6 után már max üresen sonka (nem a zsíros fajta) vagy alma.

Ennyi. Nekem ez beválik, mindig, minden körülmények között. Akár 14 évesen, akár 25 évesen csináltam. Hetente 2-3-4 kiló megy le így, attól függ milyen alkat vagy.

2011. jan. 22. 23:53
 2/11 A kérdező kommentje:
kipróbálom, köszönöm!!!:)
2011. jan. 23. 00:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem javaslom hogy kipróbáld.Ha eddig mindent ettél,nem szabad hirtelen megvonni ezeket a tápanyagokat magadtól,mert még kórházba is kerülhetsz.El kell felejteni ezeket a ma divatos gyorsan le akarok fogyni marhaságokat,az étrendedet kell megváltoztatnod,de egy dietetikus segítségével,és nem két hétre,hanem örökre.Mert ha abbahagyod,még több jön vissza.A testsúly,egészség fenntartása egy életforma,amitől csak nagyon ritkán szabad eltérni.Pláne ha még a cukrod is ingadozik.Az ésszerű testmozgás pedig elengedhetetlen,enélkül ne is várj tartós megoldást.Otthonra pedig javaslom neked a Leg magic nevű"kínzóeszközt",vagy a vacu step trénert.Nekem van mindkettő,és nagyon hatásosak.A pénztárcád dönti el,melyiket tudod megvenni.A Leg magic kb.22 000 forint,a vacu viszont 3 000 000.A hat nulla nem elírás,de ebből elég heti ötször 15-15 perc,ez annyi mintha egy órát futnál intenzíven mind az öt nap.Ezzel az ára miatt leginkább szalonokban találkozhatsz.Meg feltétlen igyál meg 2-2.5 liter tiszta vizet minden nap,melegben akár 4 litert is.Kicsit hosszúra nyúlt,de szerettem volna segíteni.Amúgy én vega vagyok,de erre ne térj át,mert az is veszélyes hirtelen.Mindent módjával,szakember segítségével.Jó egészséget.
2011. jan. 23. 01:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Első válaszoló, csak az első hetekben ment le több, utána kevesebb, vagy minden egyes héten lement az a 2-3 kiló amikor csak csináltad? Sportolni sportoltál mellette?

Kérdezőtől pedig bocsi az offért. :)

2011. jan. 23. 15:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok, az égvilágon semmi egészsgtelken nincs ebben, sőt ha hirtelen megvonja magától a zsírt vagy cukrot attól nem lesz baja, hiszen annyi vitamint meg egyéb egészsgées dolgot fog helyette enni mint azelőtt soha!

Nekem mindig segített, folyamatosan ment le és gyakorlatilag csak akkor jött vissza de akkor is csak pár kiló, amikor zabáltam mint állat, pl. terhesség alatt illetve gimiben amikor elszaladt velem a ló :)

Sokkal egészségesebb mint a divat-diéták hiszen ennek a lényege pont az hogy mindent egyél ami egészséges és olyat meg ne nagyon ami csak dagaszt.

Tornáztam mellette minden este 30 percet, tv-zés lözben (haizom, lábemelés, lépegetőgép)

2011. jan. 23. 17:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy biológust hurrogtál le,de nem haragszom,már megszoktam.Kérdező,te döntesz.
2011. jan. 23. 17:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Biológus és biológus véleménye is lehet eltérő, mint ahogy nincs két olyan orvos sem akik mindenben egyetértenek. Tehát nekem önmagában az hgy ki mit dolgozik, nem mérvadó, pláne amióta babám van és 3 gyermekorvos 3 féle dolgot mond megfelelőnek. És ez így megy minde területen - fogyi területen 3 dietetikus, vagy edző, vagy biológus, teljesen eltérő fogyimódokat mondanak f*szának, és mondanak rossznak. Ez van, nem egyformák a vélemények, mindenki kipróbálhat bármit aztán eldől beválik-e :)

Én csak azt tudom mondani amit tapasztaltam, hátha másnak is segít :)

2011. jan. 23. 21:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Van abban valami amit mondasz,de a zsírt és a cukrot nem szabad az étrendből teljesen száműzni,mert ha minimálisan is,de szükség van rájuk.Csak ennyit akartam hozzátenni.Persze a cukor helyett nagyon jó a gyümölcs is,de a szénhidrátok is cukorrá alakulnak,ergo csak az nem juttat be cukrot,aki már megszállottan fogyózik.Az pedig nem egészséges.
2011. jan. 23. 21:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Mindegyikőtök tanácsát köszönöm, teljes mértékben nem szándékozom megvonni magamtól dolgokat csak mindent a megfelelő időben enni:)
2011. jan. 23. 21:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, lényegében én is így értettem :)

A cukormegvonást arra értettem, hogy nem eszem csokit, cukrot, kávéba, teába édesítőt teszek. De természetesen például én eszem joghurtot amiben viszont van. Bocsi mindenkitől a félreértésért, sok sikert a fogyihoz!! :)

2011. jan. 25. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!