Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leadni 2 kilót, gyorsan?

Leadni 2 kilót, gyorsan?

Figyelt kérdés

Voltunk nyaralni és sajnos sok mindent megengedtem magamnak (lángos,sok fagyi,menük) legalább 2 kilót felszedtem és nagyon zavar a közérzetem is nagyon rossz valami gyors módszer hogy leadjam?elkezdtem ma egy villámdiétát de nem tudom mennyire hatásos:

reggeli:őszibarackturmix

ebéd:uborkaleves

vacsora:gyümölcssaláta

túl vagyok az őszibarack turmixon de nagyon éhezem de azért sem akarok enni csak majd délben

2011. aug. 7. 10:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Tök jó add le az összes izmod, csak így tovább. 2kg leadni 2-3 hét ha rendesen zsírból akarsz fogyni.

Nekem tök mindegy mit csinálsz de amikor felborul az anyagcseréd, rossz lesz a közérzeted, szédülni fogsz akkor majd rájössz, hogy hülyeséget csinálsz.

2011. aug. 7. 10:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyelőre az sem biztos, hogy híztál. Igyál egy héten át napi 1 csésze mályvateát, lemegy az a két kiló. Nem enni meg hülyeség, valóban nem zsírból fogsz fogyni. Heti 0.5 - 1kg a normális súlycsökkenés. Ha ennél több megy le az sem, ha kevesebb az sem. Egyél naponta 3 óránként, minden étkezésed tartalmazzon fehérjét bőven. Én táplálékkiegészítőt is ajánlanék, mondjuk 100% whey protein professinal.

Reggeli: 30 gramm zabpehely 30 gramm whey proteinnel (VÍZBEN!!!)

Tízórai: 10dkg csirkemell sonka, 0% zsírtartalmú natúr joghurttal

Ebéd: 6dkg basmati rizs (nyersen mérve), kevéske olíva olajon megsütött csirkemell filével, züldségkörettel

Uzsonna: 30dkg görögdinnye

Vacsora: Mint ebédre

Lefekvés előtt: 30gramm whey protein (VÍZBEN!!!)

Nem tudom hány kg vagy, az ételek mennyisége irányadó. Ezt a te testsúlyodhoz kellene optimalizálni.

2011. aug. 7. 10:32
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat megcsináltam az uborkalevest és valami borzalom volt ezért helyette ettem vagy 1,5 kg görögdinnyét xD
2011. aug. 7. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!