Nagy hiba volt ugye?
Figyelt kérdés
Fogyokurázom 4 hete(jövöhét hétfőn lesz 5. hete) És minden nap kb. olyan 1000kcal-t eszem meg (koliban nem nehéz ezt betartani, mert ott csak reggelit eszek egy keveset, meg az ebéd) Szóval ma ettem kb 1500kcal-t is(tudom h ez a napi normális, de akkor nem, ha fogyozom) és azért ettem ennyit gondolom, mert ebédre nem főtt ennivalot ettem, hanem 8dkg fornettit(ami már eleve 400 kcal:SS) meg kicsit nassoltam mert ettem egy nagyon kicsi kürtöskalácsot:S( nem egy egészet, hanem másfél ilyen sort belőle.. És ez nagyon sok volt?:S Nem kell az osztás, hogy h*lye miért fogyozol meg ilyenek, mert könnyü ezt kérdeznie olyannak, aki bármit eszik nem hízik sehova.2011. jan. 22. 18:12
1/6 anonim válasza:
nem lesz belőle bajod. havonta 2-3x lehet bűnözni, csak ne váljon gyakoribbá
2/6 A kérdező kommentje:
Jolvan.köszönöm a választ(:
Teszek róla, hogy ne válljon gyakoribbá:)
2011. jan. 22. 18:20
3/6 anonim válasza:
1 alkalommal tényleg nem rontottál el semmit. Csak ne csinálj belőle rendszert:-D
4/6 andoryy válasza:
Nem hibáztál, ne aggódj. Nem tudom mennyi valóság alapja van, de olyasmit olvastam a minap, hogy a kalcium csökkenti a zsírok lerakódását.
5/6 andoryy válasza:
Csak a konklúzió maradt le. Szóval ha van valaki vállalkozó kedvű egyén szerintem kipróbálhatná. Nálam nem lenne nagy változás, mert az évek folyamán már megszoktam, hogy mindennap 0,5 l tejet + fél-1 doboz joghurtot el kell fogyasztanom s ezek mellett meg mindent összezabálok, mondjuk tényleg nem panaszkodhatom a súlyomra.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket(:
Nem fog többet előfordulni, az tuti, mivel szerintem azért voltam éhes egész nap, mert nem főtt ennivalót ettem, hanem a fornettit:S
2011. jan. 23. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!