2 db üres palacsinta reggelire fogyókúra alatt jó?
Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 12:16
1/13 anonim válasza:
abban cukor van és fehér lisztből készül, szóval nem
2/13 anonim válasza:
fehér liszt, cukor...áhh, dehogyis.
teljes kiőrlésű kenyeret egyél.
3/13 anonim válasza:
több okból nem:
- cukor/fehér liszt
- üres... nincs benne fehérje, vitamin, rost - akkor minek eszed? ha meg az élvezet miatt, akkor edd normálisan, lekvárral, túróval és legalább élvezd.
4/13 anonim válasza:
Na itt a legjobb példa az úgynevezett ÜRESKALÓRIÁRA...
5/13 A kérdező kommentje:
üresen eszem, mert a lekvár/kakaó kétszer annyira megdobná a kcal tartalmát. és én így is szeretem az ízét.
azt meg nem tehetem meg, hogy teljes-kiőrlésű dolgokat eszek, mert nekem nincs rá pénzem, anya meg nem hajlandó venni.
2011. jan. 21. 13:09
6/13 anonim válasza:
egyél piritost az fogyis de a tészta hizlal még naturban is.
7/13 A kérdező kommentje:
kalória ügyileg 1 szinten vannak, ha az is fehér kenyérből készül
2011. jan. 21. 13:17
8/13 anonim válasza:
Szerintem meg reggelire nyugodtan edd meg! Anno én is ettem, és le lehet pontozni, de 18 kg-ot fogytam, amit tartok azóta is! Én néha még délben is megeszem! Persze heti 3-4x mozgok!
9/13 A kérdező kommentje:
Nekem sem tűnik akkora problémának, ez csak egy kis palacsinta:)
2011. jan. 21. 13:38
10/13 anonim válasza:
Tényleg jól tudsz lakni 2 üres palacsintával?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!