Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen az alakom? Mit változta...

Milyen az alakom? Mit változtassak? (képekkel)

Figyelt kérdés

163 cm vagyok, 54 kg. Mennyinek látszom, mit változtassak magamon?

[link]

[link]

2011. jan. 20. 10:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A súlyod teljesen rendben van.

Egy a gond vele: hogy úgy tűnik, semmi izom nincs rajtad. Sportolj egy kicsit, és sokkal szebb leszel.

2011. jan. 20. 11:52
 12/16 anonim ***** válasza:
teljesen átlagos. sportolni kéne hogy szebb legyen.
2011. jan. 20. 12:00
 13/16 anonim ***** válasza:
jah és nem kéne híznod, ha híznál akár pár kilót is már duci lennél.
2011. jan. 20. 12:01
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
Én cserélnék veled alakot simán. Most csinálom a 90 napos diétát, hogy letudjak egy 10-15 kilót a 80kilóból, mert a 170 cm-hez sok! De én sosem voltam ilyen karcsú mint te, alap alakom a kissé ducis alkat. Amúgy aki ledeszkáz, vagy épp husisnak mond, egyiket se hidd el, mert vagy irigy nők írják, vagy válogatós pasik. Másrészt meg mindenkinek más alak a nyerő, én a kis mellemmel és a vastag derekammal folyton elégedetlen vagyok, a párom szerinte meg gyönyörű... De lehet hogy ő inkább a hosszú szőke hajam és a zöld szemem látja, és a kisugárzást. Mert az a lényeg, a kisugárzás! :)
2011. jan. 20. 12:07
 15/16 anonim ***** válasza:
szerintem kicsit esetleg combra tornázhatnál, de egyébként nagyon jó alakod van.
2011. jan. 20. 22:17
 16/16 anonim válasza:

első kép nekem nem tetszik, túl vékony.

a második kép bejön, meg amit belinkeltél még magadról az is. pont jó minden. ezt tartsd színvonalon se föl se le ;)

21f

2011. okt. 27. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!