Milyen az alakom? Mit változtassak? (képekkel)
2011. jan. 20. 10:30
1/16 anonim válasza:
Húú. Szerintem semmit. Szép lapos a hasad, a lábaid sem vastagok. Talán egy kicsivel a derekad lehetne a vékonyabb a csípődhöz képest, tehát vagy a derekad keskenyebb, vagy a csípőd szélesebb. De nem tudom, hogy csak ezen mennyire lehet változtatni.
2/16 anonim válasza:
12 évesnek látszol (tudom, nem ez volt a kérdés), és egyáltalán nem látszol nőiesnek.
Mint egy vonalzó, kb.
Kicsit tornázhatnál, mert nem tűnik feszesnek az összkép még így sem, viszont semmi alakod nem maradt, se mellek, se semmi, pálcikalábak, hatalmas térdekkel.
:S
25/F
3/16 A kérdező kommentje:
hát nem hiszem, hogy 12 évesnek látszom itt is: [link]
2011. jan. 20. 10:47
4/16 anonim válasza:
comb és fenék közti husit tüntesd el és jó lesz az összkép
5/16 anonim válasza:
Szerintem még egy 5 kilót nyugodtan felszedhetsz.27F
6/16 anonim válasza:
Szerintem 15 éves lehetsz.
Alapjában véve nem rossz az alakod, ami meg nem a legjobb rajta, azon nem tudsz változtatni, ez sajnos adottság (széles váll, keskeny csípő, nekem is ilyesmi, csak én jóval súlyosabb vagyok, mint Te:-S)
7/16 anonim válasza:
Szerintem tökéletes vagy.
Bár arc nélkül nehéz véleményt mondani.
8/16 anonim válasza:
Kis torna kene,hogy feszesebb legyel,de ennyi.
Szerintem csini vagy.
9/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! még egy kérdés: híznom kellene?
2011. jan. 20. 11:30
10/16 anonim válasza:
sportolj valamit, attól bajod nem lesz, és étkezz normálisan.
egyébként én összetenném a két kezem, ha ilyen alakom lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!