Hogyan tudnék fogyni a mellemből? Vagy inkább meg szeretném tartani a jelenlegi méretem.
nem szeretném, hogy akkora legyen mint anyumnak.. utálom a nagy melleket.. és ez tényleg egy kérdés és oylan választ kérek szépen ami használható s nem pszichologiai vigasztalásokat.. kérlek szépen titeket. nagyon fontos lenne nekem. nem akarom e miatt is utálni magamat.. és nem vagyok pszichologiai eset.. normális válaszokat kérek. előre is köszönöm!
16 éves lány vagyok.
Ha általánosan csökkented a testzsírod,akkor a melledből is le fog menni jócskán.
Szóval ha komolyak a szándékaid,akkor így keresd-szálkásító diéta-meg persze edzeni is kellene hozzá.
De ha írsz egy testsúlyt és szeretnéd,akkor keresek neked ilyen étrendet,ami illik a súlyodhoz.
nagyon köszönöm szépen! nagyon rendesvagy :):)
50 kiló vagyok. nagyon köszönöm de tényxleg nagyon!!... megy a pont :):)
Hűha:)!Kifogtál rajtam,mert ilyen alacsony testsúlyhoz nem találtam konkrét étrendet,de gondolom,akkor nem vagy magas sem.
De így néz ki kb egy jól felépített.
Viszont ha 50 kiló vagy,akkor nem ártani felszedned egy kis izmot súlyzós edzéssel,aminek a végeredménye az lenne,hogy a súlyod nagyjából ugyanannyi maradna,viszont a tested összetétele megváltozna,mert sokkal kevesebb lenne a zsír rajta és ezért a mell is kisebb lenne.
Az első gyakorlatot hagyd ki a tárogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!