Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha teljesen kiiktatom a...

Ha teljesen kiiktatom a kenyeret, de azon kívül mindent megeszek és csak este 6-7ig, fogok fogyni/hízni? 49 kg vagyok, csak szeretném tartani a súlyomat és szeretném ha ne rakódna le rám semmiféle zsír. :S

Figyelt kérdés

Minden reggel megiszom egy pohár zöld (ritkán más) teát, cukor nélkül, elhagytam a sót és ritkán eszem édességet.

Ha reggelire eszem egy nagyon kevés vajazott kekszet mondjuk vagy ehhez hasonlókat, ebédre meg megeszem egy egész tányér ételt, hízni fogok?? Vacsorára semmi, esetleg valami gyümölcs.

19L

2011. jan. 13. 09:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De ha így folytatom a táplálkozást (napi 1 tényér szalmakrumpli vagy tészta vagy leves vagy borsófőzelék tükörtojással vagy ilyesmi), nem fogok lefogyni, csak megmaradok ilyennek, nem?
2011. jan. 15. 19:50
 12/17 anonim ***** válasza:
19 évesen el nem tudom képzelni mit csinálsz, h nincs időd mozogni! Mozogj!!!!!!!! és nem kell majd aggódnod!
2011. jan. 15. 19:51
 13/17 A kérdező kommentje:
de írtam, hogy minden este tornázom (kivéve vizsgaidőszakot) lassan egy éve, sajnos nem sokat, 5 percet, de napi szinten
2011. jan. 15. 20:00
 14/17 anonim válasza:
Hát az az 5 perc szinte semmi. Ha már vigyázni akarsz az étkezéssel, akkor ne kenyeret vagy krumplit egyél, hanem húst és zöldséget. Abból viszont ehetsz többet. Azzal a napi 1 szelet kenyérrel meg szalmakrumplivan nem értem mit akarsz elérni... hisz azok szénhidrátok.
2011. jan. 16. 11:26
 15/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ráadásul pont reggel kéne normálisan enni, nem 1-2 vajazott kekszet. Ez kökemény koplalás amit szeretnél, és igazából értelme sem lesz, mert hiába fogsz fogyni, hosszútávon nem tudod majd tartani ezt a koplalást, és akkor fogsz zabálni.
2011. jan. 16. 11:29
 16/17 A kérdező kommentje:
Kenyeret teljesen kiiktattam..
2011. jan. 16. 12:03
 17/17 anonim válasza:
Na figyelj. Előszöris el kell döntened, hogy mi vagy... Egy modell??? Vagy egy épeszű lány aki szeretne gyerekeket....1. A fiúk utálják a vékony lányokat 2. 52 kg nak kéne lenned 3. Ha így folytatod akkor egy gyereket se fogsz kihordani, nemhogy megszűlni, nehogy azt hidd, hogy a modellújságokszerint kell kinézni, mert azok is még agyon vannak photoshoppolva, egy lány akkor szép ha van rajta mit fogni (persze nem malac módjára) ezt egy fiú mondta nekem....de ajánlhatom rubint rékát ott eszünk rendesen és napi szinten eleget mozgunk
2012. júl. 12. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!