Káposzta fogyókúra? Hány kilót lehet fogyni és mennyi idő alatt?
Ha csak káposztát eszel, akkor kb olyan fél év alatt a teljes testsúlyod legalább 50-60%-át leadod, és utána rendkívül alacsony lesz a további táplálásod. Tudod, a halottak nem esznek :)
De istenem, valaki pénzt kap ezért, hogy ilyen fogyókúrákat talál ki? Mert én is ki tudod találni ilyen hülyeségeket! Hol kell jelentkezni?
Kedves kérdező! Ne higgyél ezeknek a csodafogyókúráknak. Nincs értelmük, és azonkívül, hogy tropára vágod az emésztésedet, ha heteken-hónapokon át nem eszel rendesen, más hasznuk nincs. Ha úgy érzed, hogy nincs rendben a súlyod, elsőnek is kezd átállni egy kiegyensúlyozott diétára. Egyél mindenből egy keveset. Kell bele gyümölcs, zöldség, tészta, kenyér, hús, sajt, egyéb tejtermék, tojás. Hidd el, az is egészséges, ha reggelire indítasz egy sonkás-sajtos-uborkás szendviccsel, ebédre egy könnyű főzelék, vagy leves, vacsorára pedig valami hús, esetleg egyéb sült, vagy könnyű tészta. És természetesen mindezek mellett a MOZGÁS ami fontos. És olyan nincs, hogy nincs rá időd. Nem méregdrága aerobikra kell gondolni, tükörfalú edzőteremben. Körbefutod a házat kétszer. Aztán ét hét múlva háromszor. Egy buszmegállót gyalogolsz hazafelé. Esetleg otthon átmozgatod az izmaidat valamilyen tornára. A lényeg az, hogy mozogj, egyél rendesen (vagyis mindenféle tápanyagot vigyél be, igen, zsírt és szénhidrátot is!) Különben csak ideiglenesen fogysz le.
Amit én írtam, nem villámfogyókúra. Nem adsz le vele két hét alatt 250 kilót, viszont ha fokozatosan áttérsz egy rendes, rendszeres étkezésre (és nem kell ehhez a méregdrága szuper-bio kaja, csak kicsit válogasd meg mit eszel) és sokkal egészségesebb leszel, és sokkalta jobban is fogsz kinézni. És az már úgy is marad, nem pedig két hónapig leszel vékonyabb, hogy aztán a dupláját hízzd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!