Kovernek erzed magad?
Figyelt kérdés
lehet,hogy eleg "buta" a kerdes... de eszrevettem,hogy nagyon sok embernek van ezzel problemaja(nekem is), akinek nincs is oka panaszra. Irdd le,hogy hany kg, cm vagy. Es a nemet, kort. :)2011. jan. 7. 19:46
2/21 anonim válasza:
Igen, én kövérnek érzem magam. Feszélyezve érzem magam, úgy gondolom nem vagyok (a többi lányhoz képest) szép. Ugye, az iskolai piszkálások csúnya nyomot hagynak az emberben. Én pedig egyébként is mindenen hetekig gondolkozom (pl. mikor beégek, mert valami hülyeségek mondok a tanárnak).
154cm/52kg.
13/L
4/21 anonim válasza:
172 cm L/65 kg.és nem!: DD
kell az önbizalom:D
5/21 anonim válasza:
Ez tényleg nagyon relatív. 168cm, 75kg és nem érzem magam kövérnek, sőt a környezetem sem tart annak, csak enyhén túlsúlyosnak, illetve olyannak, akin van egy kis felesleg. Pedig leírva elég soknak tűnik. Egyébként 42-es ruhákat hordok.
6/21 anonim válasza:
Én nem annak érzem magam, hanem az vagyok. Jelenleg 171 cm/103 kg.
5 éve még anorexiával kezeltek, szóval képzelheted, hogy érzem magam most.
7/21 A kérdező kommentje:
Utolso:Hat, gondolom,hogy eleg rosszul. :)
De fel a fejjel... akarki 'megkaphatja' az aranykozeputat! :D
Utolso elotti: Woaw 42-es a ruhamereted? A nadragoknal is? :)
2011. jan. 7. 20:48
8/21 anonim válasza:
173 cm-59kilo, van rajtam folosleg es annyira zavar hogy nem tudom hova tenni magam, de mar honapok ota edzek rajta es semmi valtozas, na de nem adom fel! Amugy en soha nem voltam megelegedve magammal, pedig mindenki aztmondja h igy jo vagyok!de megis en allok a tukor elott es jol latok!21/L
9/21 anonim válasza:
Hát én úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy a hangulatomtól függ.:) néha kövérnek érzem magam, máskor meg nem is érzem azt az 5 kg felesleget.. lehet mondani hogy nem sok, tudom, de eddig leadtam 20 kg-ot. 16/L, 175 cm, 65 kg
10/21 anonim válasza:
utolsonak!Gratulalok!Add le azt az utolso 5kilot is!Erd el azt amit szeretnel, soha ne legyen az h na most megalllok itt, mert ugyse tudsz:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!