Ha haytatom magam akkor nem hizok? 161cm es 52-53kg vagyok, de allandoan kovernek erzem magam, foleg a fenekre es comra hizok ha hizok. De altalaban ha megehezek eszek de 5percen belul meghanytatom magam. Akkor is hizok?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 21:30
1/18 anonim válasza:
Akkor nem hízol, de felmaródik a nyelőcsöved, a fogaid is tönkremehetnek. Ezt azért gondold át....nem ártana felkeresned egy pszichológust. Mert 53kilósan nem lehetsz kövér!!!! Ha esetleg nem vagy elég formás akkor sportolj!
3/18 anonim válasza:
most nem a kérdésre fogok válaszolni..bocsi érte...dee te egyáltalán nem vagy kövér nekem mindig azt mondta az orvosom hoyg ha 161 cm vagyok akkor a 61 kg a tökéletes.. ha meg 170 cm vagy akkor a 70 kg az ideális és tökéletes..
szval te 161 centisen 53 kilóval tökéletes vagy és ne kinoztad magad hányatással és ilyesmivel..
4/18 anonim válasza:
Kirohad a fogad és büdös lesz a szád, a gyomorszáj tönkremegy és refluxbeteg leszel.
Így fekete fogakkal a kutya nem nézi a fenekedet és a combodat, a ronda pofád leköt mindenkit.
6/18 anonim válasza:
Agybeteg vagy,ja és büdös szájú dagadt is.
7/18 anonim válasza:
Tényleg nem kövér vagy, max csak nem formás. Azon meg a hánytítás nem segít... Ráadásul tönkreteszed magad.
8/18 anonim válasza:
Ne csinald mert 1 meghalsz ketto megtobbet fogsz enni hihetetlen mennyisegeket...s meg tobbet fogsz hanyni..es stb stb stb...szzal nagy hulyeseg...Inkabb legy eros...Teszteld magad hogy mennyit birsz ...elj egeszseges eletmodot ne fogyozz valts eletmodot...
9/18 A kérdező kommentje:
Koszonom akik megertenek!!!! de kijelentem, h nem budos a szam es nem rothad a fogam, rendszeresen jarok fogorvoshoz! ilyenek az emberek tisztelet a kivetelnek!!!!!!!!! :(
2010. okt. 5. 22:48
10/18 anonim válasza:
Minek eszel, ha aztán meg kihányod? Ennek semmi értelme nincsen.
ˇ50 kilósan meg hatalmas combod, meg feneked lehet, Schwartzenegger vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!