Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha haytatom magam akkor nem...

Ha haytatom magam akkor nem hizok? 161cm es 52-53kg vagyok, de allandoan kovernek erzem magam, foleg a fenekre es comra hizok ha hizok. De altalaban ha megehezek eszek de 5percen belul meghanytatom magam. Akkor is hizok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 21:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem hízol, de felmaródik a nyelőcsöved, a fogaid is tönkremehetnek. Ezt azért gondold át....nem ártana felkeresned egy pszichológust. Mert 53kilósan nem lehetsz kövér!!!! Ha esetleg nem vagy elég formás akkor sportolj!
2010. okt. 5. 21:36
 2/18 anonim válasza:
Igen hízol és k*rva kövér vagy!
2010. okt. 5. 21:37
 3/18 anonim válasza:
100%

most nem a kérdésre fogok válaszolni..bocsi érte...dee te egyáltalán nem vagy kövér nekem mindig azt mondta az orvosom hoyg ha 161 cm vagyok akkor a 61 kg a tökéletes.. ha meg 170 cm vagy akkor a 70 kg az ideális és tökéletes..

szval te 161 centisen 53 kilóval tökéletes vagy és ne kinoztad magad hányatással és ilyesmivel..

2010. okt. 5. 21:37
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Kirohad a fogad és büdös lesz a szád, a gyomorszáj tönkremegy és refluxbeteg leszel.

Így fekete fogakkal a kutya nem nézi a fenekedet és a combodat, a ronda pofád leköt mindenkit.

2010. okt. 5. 21:38
 5/18 anonim ***** válasza:
2010. okt. 5. 21:41
 6/18 anonim ***** válasza:
46%
Agybeteg vagy,ja és büdös szájú dagadt is.
2010. okt. 5. 21:47
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem kövér vagy, max csak nem formás. Azon meg a hánytítás nem segít... Ráadásul tönkreteszed magad.
2010. okt. 5. 21:57
 8/18 anonim ***** válasza:
Ne csinald mert 1 meghalsz ketto megtobbet fogsz enni hihetetlen mennyisegeket...s meg tobbet fogsz hanyni..es stb stb stb...szzal nagy hulyeseg...Inkabb legy eros...Teszteld magad hogy mennyit birsz ...elj egeszseges eletmodot ne fogyozz valts eletmodot...
2010. okt. 5. 22:23
 9/18 A kérdező kommentje:
Koszonom akik megertenek!!!! de kijelentem, h nem budos a szam es nem rothad a fogam, rendszeresen jarok fogorvoshoz! ilyenek az emberek tisztelet a kivetelnek!!!!!!!!! :(
2010. okt. 5. 22:48
 10/18 anonim ***** válasza:

Minek eszel, ha aztán meg kihányod? Ennek semmi értelme nincsen.

ˇ50 kilósan meg hatalmas combod, meg feneked lehet, Schwartzenegger vagy. :D

2010. okt. 6. 03:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!