Ha haytatom magam akkor nem hizok? 161cm es 52-53kg vagyok, de allandoan kovernek erzem magam, foleg a fenekre es comra hizok ha hizok. De altalaban ha megehezek eszek de 5percen belul meghanytatom magam. Akkor is hizok?
Bazzzzd meg...te kérdezted.
Én meg kijelentem,hogy tééényleg büdös lesz a szád,és a gyomorsav felmarja majd a fogaid,amitől rohadt csúnyák lesznek.Tönkremegy a gyomrod...akár nyitott gyomorszájad lehet majd.Ha túlsokat hánysz,akkor egy idő után magától feljön a kaja...és utána nehéz visszaszoktatni a szervezeted ahhoz,hogy ne dobja ki az ételt.Én már csak tudom...szóval ne okoskodj.Amúgy meg a tápanyagok már a nyálkahártyán keresztül is feltudnak szívódni...max nem annyi.De aminek felkell az felszívódik.
A bulímiások sem csontsoványak ám ;)
Nem hízol,persze mert kijön,amit bevittél.
De annyira bírom az ilyen ostoba tiniket...Aztán majd pár év múlva mehetsz protkót csináltatni és belgyógyászhoz,hogy csináljanak már valamit a gyomorproblémáiddal.
Ha ennyi sütnivalód van,meg is érdemelnéd,hogy így járj.Bocs.
Nem kellene az eszedet megjátszani.
Tegyük fel, kövér vagy.65 kiló. Na és?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!