Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha haytatom magam akkor nem...

Ha haytatom magam akkor nem hizok? 161cm es 52-53kg vagyok, de allandoan kovernek erzem magam, foleg a fenekre es comra hizok ha hizok. De altalaban ha megehezek eszek de 5percen belul meghanytatom magam. Akkor is hizok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 21:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Bazzzzd meg...te kérdezted.

Én meg kijelentem,hogy tééényleg büdös lesz a szád,és a gyomorsav felmarja majd a fogaid,amitől rohadt csúnyák lesznek.Tönkremegy a gyomrod...akár nyitott gyomorszájad lehet majd.Ha túlsokat hánysz,akkor egy idő után magától feljön a kaja...és utána nehéz visszaszoktatni a szervezeted ahhoz,hogy ne dobja ki az ételt.Én már csak tudom...szóval ne okoskodj.Amúgy meg a tápanyagok már a nyálkahártyán keresztül is feltudnak szívódni...max nem annyi.De aminek felkell az felszívódik.

A bulímiások sem csontsoványak ám ;)

2010. okt. 6. 07:47
 12/18 anonim ***** válasza:
A fogad attól lesz rohadt, hogy a gyomorsav mindennél gyorsabban tönkreteszi, a leheleted a nyitott gyomorszájtól lesz sz@rszagú. Értsd meg, hogy mit írtunk és miért.
2010. okt. 6. 12:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem hízol,persze mert kijön,amit bevittél.

De annyira bírom az ilyen ostoba tiniket...Aztán majd pár év múlva mehetsz protkót csináltatni és belgyógyászhoz,hogy csináljanak már valamit a gyomorproblémáiddal.

Ha ennyi sütnivalód van,meg is érdemelnéd,hogy így járj.Bocs.

2010. okt. 6. 13:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne 5perccel utàna hanem amint lenyelted a falatot egybol rohanj a WC-re és hànyd ki mind nehogy ràdrakodjon. 5perc alatt is emészt a szervezeted.
2010. okt. 6. 16:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez jo kezdet bulimiàhoz! Menj orvoshoz
2010. okt. 6. 16:23
 16/18 anonim ***** válasza:
másfél éve vagyok bulimiás,171cm és jelenleg 54 kg. kövérnek látom magam..a kaja már magától visszajön,a gyümölcsök is. tudom,abba kéne hagynom,de..félek hogy kövérebb leszek. és ez visszatart a normális étkezéstől..szörnyen érzem magam bármilyen étel társaságában. ne akard átélni amit én..
2010. okt. 6. 21:02
 17/18 A kérdező kommentje:
ugyanezt erzem en is... es te mindjart hanytadod magad? sokszor ha megeszek egy kiflit mar az evese kozben ugy erzem h 10kg-ot hiztam...pl.most ebedeltem es muszaly volt hanytatni magam...te mennyit eszel egy nap?
2010. okt. 7. 15:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem kellene az eszedet megjátszani.

Tegyük fel, kövér vagy.65 kiló. Na és?

2010. okt. 7. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!