Kovernek szamit az hogy ha valaki 170 cm,56 kg, derekbosege 63cm es fenektajnal 94 cm?
Figyelt kérdés
10 honapja raaltam a merlegre es meglattam hogy 67 kg vagyok es eldontottem hogy ez igy nem mehet tovabb. 10 honap alatt lefogytam 11kg-t. Tudom hogy ez nem egesseges de borzasztora kulsoseges is vagyok.2011. máj. 4. 15:38
1/8 anonim válasza:
10 hónap alatt a 11 kg nagyon is egészséges fogyás, még az ennél nagyobb is egészséges ennyi idő alatt. És nem, szerintem nem sok 170 cm-hez az 56 kg. A 63-as derék is szép.
2/8 anonim válasza:
pont optimális :) és egészségesen fogytál. bárcsak én is ott tartanék, de addig még pont 4 kiló, és 6, ill. 8 cm hátravan :D
4/8 A kérdező kommentje:
hat szerintem meg lefogyhatnek ugy 5 kilot. Az olyan fasza lenne
2011. máj. 5. 20:00
5/8 anonim válasza:
Akkor fogyj le. Senkit nem érdekel.
6/8 anonim válasza:
Megkérdezted, hogy kövér vagy-e, egybehangzóan állítjuk, hogy nem, erre te: hát azért 5 kilót fogyhatnék. WTF?
Akkor olyan kérdést tegyél fel, hogy hogy fogyj még 5 kilót. Ha nem érdekel a véleményünk, akkor minek kérdezed?...
7/8 A kérdező kommentje:
mi van elgurult a gyogyszeretek?
2011. máj. 9. 16:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!